IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

TuoliTorstai 14.08.2008 00:17

Billnäsin antiikkimessut ja kirpputori heinäkuu 2007.
Flow festival/Suvilahden voimala elokuu 2008.

Mitä noilla kahdella on yhteistä?

Tuoli.
Ostin Billnäsin antiikkimessujen kirpputorilta sattumalta eteeni osuneen viehättävän vanhan tuolin, koripäällinen istuinosassa, puuta. Ajattelin maalata kauniin välimeren henkiseksi, siniseksi, en ehtinyt. Se odottaa vielä sopivampaa käyttöä Villa Tapanilan (köh köh) yläkerran makuuhuoneessa.

Tänään mennessämme Flow festivalin talkoourakan puitteissa Suvilahden tapahtumakeskuksen Voimala-klubiin, edessä aukeni vielä aivan tyhjä iso halli, ja jokseenkin _keskellä_ sitä harmaata, hiljaista suuruutta kökötti samanlainen tuoli.

Niin että mitä häh? :D

Antaako tuo sattuma aihetta taas joillekin muka-taiteellisille pohdinnoille siitä, kuinka luulemme, että maailmassa mikään ei ole samaa, pysyvää eikä oikeasti kosketuksissa, kaikki on sattumaa ja irtonaista, ja että totuus onkin päinvastainen, me vain emme tiedä tarkoitusta. Vai että onko kyse siitä, että maailma koostuu pienistä irrationaalista osasista, jotka eivät tarkoituksella osu yhteen, mutta joskus sattuu jonkinsortin koordinointivirhe, ja asiat muistuttavat toisiaan, ovat hallinnassa, tuntemisen ulottuvilla?

Mutta että aika hauska yhteensattuma joka tapauksessa. Tuoli on sitäpaitsi aika viehko, minun mielestäni.
Flowtalkoot ovat rattoisat kuitenkin, ihan hyvä että menin, oppii kaikkea jännää ja uutta ja tänään oli mukava porukkakin meillä. :) Deejiit herran haltuun, tai sitten meidän lavanrakennustaidon!

Goo with the Floooww! Viikonlopuksi myös lämmintä säätä. Voin laittaa uuden ihanan herkullisenpunaisen topin <3

E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.