IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Blogimerkintä

« Uudempi -

2009 ja Perjantai 02.01.2009 01:53

Lupaukset on kliseisyydessään melko lailla naurettava.

Mutta silti, tehneenä päätöksiä jo joulukuussa:

ELÄMÄNTAPAKONSULTOINTI

Kaverini inspiroimana tartuin haastamattomaan haasteeseen itsekin. Tai aion tarttua. Tammikuussa on aivan turha kuvitellakaan saavansa mitään elämää kuntoon, mutta kuten ikivanha, tylsä sanonta menee, askel se on ensimmäinenkin tai, ilman ensimmäistä askelta ei ole viimeistä.

1. Ajanhallinta.
2. Budjetinhallinta.
3. Luovuuden hallinta (lue "hallinta").
4. Oman kunnon ja terveyden hallinta.
5.

Pakko jättää yksi avoin kohta, sillä tuossakaan ei ollut kaikki, mitä halusin sanoa, ainoastaan tiivistetyssä muodossa.

Lupaan siis: viettää järkevästi sokerittoman tammikuun. Ei toki vastaavaa Säätöä kuin ennen muinoin astman parannuskeinona eli vehnä ja sokeri KOKONAAN pois; ei, menee liian vaikeaksi. Sen sijaan turhat verensokeria (t. hypoglykeemikko) heiluttavat makeat napostelut ja muut vastaavat pois. Hunaja teen kanssa on sallittu!!

Perjantaista tulee kuntosali+uintipäivä. Aloitan huomenna, pakkasin jo kassinkin! Tämä liittyy myös ajanhallintaan sillä, toivottavasti, saan järkevämmin asioita aikaan kun menen aamusta ja olen, heheh, pirteä. Sanovat liikunnan auttavan, parempi olisi. Tällä kertaa olen jopa järkevä, ja yhteisiaka treenaukselle on varsin kohtuullinen.
Ilmoittauduin myös modernin tanssin tunnille, huhuu jes. Kaipaan limonia ja cunninghamia ja välistä jopa grahamia, olkoonkin tämä jotain lääkettä sille.

Luovuuden "hallinta": Ajattelin mm. aloittaa oman blogin. Ihan virallisen, blogspot tai muuta. Tuntuu typerältä tänä blogivallankumouksen aikana, mutta se on lähinnä itselleni ja sillä tavalla julkinen, ettei esim siellä annettuja lupauksia voi enää perua. Yritän myös piirtää ja kirjoittaakin jotain.

Huh. Hengästyin melkein.

Kiitos ja kumarrus,
Elise

(p.s. jos blogini toteutuu muualla, tämä ollee viimeinen päiväkirjailuni täällä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.