IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

SyysväsymysTorstai 26.10.2006 22:45

Hmm, menipäs pitkäksi väli. Oli syysloma! jee. Suomalaistuin ihan. Tai sinnepäin. Helsinkiin ois voinu jäädä kyllä mielellään, koskahan maailmassa sinnekin pääsee takasin.
Tässä vaiheessa alkaa hahmottamaan silleen että tuo koulu ei ole mitään ihan kevyttä! En uskonutkaan mutta jotenkin se menee tajuntaan vasta nyt.
Se, mikä tässä paikassa on IHANAA, on nuo tanssiesitykset. Nyt sunnuntaina olisi Pietarin Baletti esittämässä Joutsenlammen, pitää huomenna kysyä oisko niillä lippuja enää. Vois olettaa ettei ihan sali ole täynnä, mutta, mistäpä sitä tietää. Tähän mennessä olen katsonut Emio Grecon ryhmän ja Nederlandse Dans Theaterin esitykset. Jirí Kylián on aika mainio koreografi kyllä. Ja koko NDT. Ihan tajuttoman hyviä tanssijoita.. en tiennyt että Hollannissa on näin laadukas tanssikulttuuri. Ei ne kaikki ole hollantilaisia, joku 10% vaan mutta jokatapauksessa täällä.
Tänään oli 19c lämmintä. Suomessa oli joku 3c tuossa joku päivä viime viikolla..:D ja siellähän vissiin luntakin tulee jossain. En leuhota tosissaan, kaipaisin melkein sitä suomen syksyä ja lunta ja kaikkea. Täällä ei oikein pääse samaan kodikkaaseen pimeysjoulutulee-fiilikseen:I Sit tulee kyllä aikamoinen efekti kun astuu jouluna koneesta Osalon kentällä :DD aijai.
Muuten kaikki taitaa jatkua samaa rataa... Paljon on tekemistä tanssitekniikoiden suhteen ja muutenkin. Olin ihan pihalla tänään ja eilen kun tottui taas että ymmärtää kaiken silleen luonnostaan ja sit yhtäkkiä taas joutui pajattamaan ties mitä. Voiski alkaa kattomaan noita paikallisia bileitä, jos vaikka sais aikaseksi mennä humppaamaan johonkin. Voi Suomi-rakkaani!<3 Mutta tuntuihan se hyvältä päästä reenaamaan taas. Kaipa ne asiat vaan on niinkuin pitääkin.
Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.