IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Perjantai, viikko "hiihto"lomaanPerjantai 09.02.2007 22:09

Hihhei!

Aluksi: voi kuolema että nolottaa toi kirjautunut:23.5.2006 :DDD miks noi ny piti laittaa :D siis kun, miehän oikeesti olin jo joskus herran vuonna 2000 täällä jo, mut sit piti sattuneista syistä poistaa tunnarit pariin otteeseen ni nyt vaikutan massateinismin uhrilta jiihaa :DD ei oo heleppoo!
Mutta asiasta oikeaan. Oli Hyvä Päivä tänään koulussa. KD sanoi että Good Elise varsin painokkaasti jopa (typotin toki eka että panokkaasti), ja sitte vielä harjotuksen jälkeen mainitsi uudestaan että tein hyvin (wuhuu ihmeitä tapahtuu!!). Sit meillä oli luokkahengen kasaamisistunto, kun tanssiteatterin opettaja oli meinannut, että on liian turvaton ilmapiiri luokassa eikä voi työskennellä kunnolla. Sit istuttiin alas juttelemaan, joku kaks ja puoli tuntia, lopputulos: kaikki niiskuttaa ja halailee toisiaan :)) SUPPERIHKU! Nyt varmaan jo sit voi jutella kaikille ihan normaalisti vaikkei oiskaan mitään todellahienoajajännääsanottavaa... Kunhan tuo henki pysyisi sitten kanssa. Ainakin omalta osalta vois sentään pyrkiä siihen.
Hei, Lidl ois vissiin auki jonku aikaa.. hakisko viinaksia ja suklaata! :D JOO kun kerta olin ihanan reipas ja sain imuroituakin ja semmosta pintasiistimistä. <3 Huomenna housebileet (olettaen että jaksan vääntäytyä sinne, ois kyllä parempi jaksaa...)
Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.