IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Ik zal een van de tweedejaars zijnLauantai 28.04.2007 14:32

Eka vuoden kokeet läpi! Oikeasti, en halua alkaa vertailemaan muihin jne (mitä kaikki tekee), koska ei voi tietää erilaisia lähtökohtia ja menneisyyksiä ja en sano että omani olisi kaikista leppoisin. Joka tapauksessa, hiukan haamuilee edelleen, ja olen rehellisesti aika ylpeä itsestäni. Tulin tänne, tein tämän, onnistuin! Opettajat tuntuu ainakin jossain määrin kannustavilta edes silloin tällöin. Eilinen CDK-n arvosteleva toinen opettaja tuumasikin jotain että olet tanssija, really, mutta puuttuu oma persoonallinen taiteilija siitä tekemisestä vielä, oma tyyli tms, mutta sanoi siis että sitten kun sen saa mukaan niin se on että, WOW. <3 oih:I Tuo kannattaa pitää mielessä. Nyt kun saa ehkä aivotkin tästä pelittämään tämän homman kanssa, eikä vain haraamaan vastaan, niin eiköhän se oma persoonallinen taiteilijapuolikin ala löytymään. :)
Ensi vuona uudet lajit ja uudet kujeet. Ajattelin keskittyä moderniin eli tulee Limonit, Cunninghamit, Grahamit (no se oli jo) ja minor-aineet ja kaikkea kivaa :) Ei malttaisi odottaa toisaalta. On se julmaa kun ei tiedä mitä odottaisi ;D Nyt näitä kevään loppuesityksiä vai kesää vai ensi syksyä :DD Sounds like having a nice life tjsp.
Mulla oli joku kerrassaan mainio ajatus mikä piti laittaa ylös, mutta en tietenkään muista sitä enää kun paasasin noista tanssijutuista. Se liittyi siis johonkin elämänhallintasysteemiin :p Mikähän hitto se oli!!! pahus.
No kummiski. Ulkona alkaa olemaan aika mainiot auringossamakoilukelit ehkäpä kenties oi, ja voisin lähtä puistoon esim kehittämään omaa taiteellista minääni taas - piirustuslehtiö ja kirjoituslehtiö. Irkki tappaa taiteellisuuden?? Kyllä kummiskin, enemmän tai vähemmän :D Nytpä tulikin hyvät perustelut miks mut pitäisi päästää tuolle Ruimte en enscenering -minorkurssille ensi vuona (eli siis tila ja .... scenering..??? en osaa suomee!!) eli.... kaikki taiteellinen toiminta on aina plussaa ja kehittää omaa ilmaisua ja blaablaa... Kurssi on btw hollanniksi. Otetaas taas vähän asennetta senkin kielen opiskeluun :p

Elise het echte dansere!!

jälkeenpäinmuistettu p.s.#1: Koti-ikävä saattaa johtua siitäkin, ettei ole merta täällä. Voi ihan hyvin olla, että se meri on kuitenkin niin iso osa omaa minää että on joku osa kadoksissa kun sitä ei ole..:(

p.s.#2: haluaisin kovasti oppia itsenihemmottelukyvyn ilman, että siitä tulisi syyllinen olo :<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.