IRC-Galleria

Vauvalla oli taas kaikki hyvin tälläkin kertaa. Hiukkasen riehui kun ktg käyrää otettiin. Painoarvio toisella on jo 3450g ja oli ilmeisesti kiinnittynyt jo ja raivotarjonnassa. Kokeili myös lantion tilavuuden (ilkeän tuntusta kun paineli häntäluuta). Kuulemma mahtuu ihan hyvin tulemaan. Unohti vain kertoa arvion syntymäpainosta ja missä kohdilla käyriä menee. Tällä kertaa oli suomalainen mies lääkäri. Lapsivettä oli normaalisti. Ottivat toksemia kokeet myös kun on ollut turvotusta ja nivel kipuja niin varmuuden vuoksi (Jouduin kahteen kertaan piikitettäväksi). Sappihappo oli lääkkeellä pudonnut viime kerran 8,1:sta 7:n, mutta afos oli noussut.

Kohdunkaulan pituus oli lyhentynyt viikossa 1cm (viikko sitten 3cm) ja oli jo sormelle auki vaikka viikko sitten oli kiinni. Jännä kun ei oo kipeitä supistuksia ollut juurikaan.

Jatkosta sen verran, että keskiviikkona taas labroihin ja ktg käyrälle. Perjantaina taas lääkärin vastaanotto ja ktg käyrää. Kuulemma sitten mietitään tarviiko käynnistää ja missä vaiheessa käynnistetään. Mikäli siis kutina tuntuu jatkuvan tai muuta ilmaantuu. Nyt pitää liikkeitä seurailla tarkasti ja heti soittaa polille jos jotain tulee ihan pientäkin. Kuulemma mieluummin ollaan liian varovaisia kun varomattomia. Saattaa olla jo, että ensi viikolla käynnistävät jos siltä näyttää. Toivottavasti eivät sentään ihan vielä perjantaina. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.