IRC-Galleria

Enelyn

Enelyn

block... artblock

Ja hetken helpotus!Torstai 08.05.2008 20:21

Sain tänään sit vihdoinkin maksettua ne fuckin' labramaksut! Saakeli ku sattu niin et rikoin sit tietty ne kaikkein kalleimmat tavarat niin joudun tietty maksamaan... musta niin vaan tuntu et muut rikko paljo enemmän esineitä ku mä ja mä olin silti ainut jolle tuotiin lasku käteen ja käskettiin meneen exactumin kassaan maksamaan et saan opintosuorituksen siitä! PRKL. Sit se vielä et se saakelin kassa on auki vain tiistaista torstaihin klo 9-11.30!! eli kun mulla ei tiistaisin ja torstaisin oo käytännös mitään ja keskiviikkoisinki luennot klo 11-13 niin siinä meni yli kuukausi ennen ku sain sen laskun maksettua. Ihan onni ettei siinä mitään eräpäivää ollu, piti vaan saada se maksettua ennen ku koko laitos menee kesälomalle et saa ne kuus opintopistettä.
Niin, kävin tosiaan tänään sen maksamas. Hieman vitutti ku se oli 20,40 € ja tietenkään mulla ollu mitään 40 senttiä... Piti sit käydä nostamas pikapankista 40 euroo ja rikkoa se toinen kakskymppinen kaupas... no ei se mitään, sain sen rikottua ja kävelin hyvillä mielin sinne kassaan ajatellen et kai niillä on antaa sentään 2 eurosta takas... No joo, sit ku pääsin sinne niin se muija kysy et maksanko käteisellä vai KORTILLA!!! Vittu ku olis ton tienny niin olisin säästyny ihan mielettömältä vaivalta! Miksei kukaan kertonu mulle etukäteen et siellä voi maksaa kortilla? ja syy siihen miten en ite tullu sitä ajatelleeksi on et yliopiston ruokaloissa ei käy mun pankkikortti, pelkkä Lyyra ja luottokortti vaan! Voi juma...

Mutta, nyt on vihdoinki tarpeeksi opintopisteitä ettei kelan tartte lakkauttaa mun tukea... Luultavasti saan tässä vielä viikon tai parin sisään 5 opintopistettä lisää niin ei oo sit hätäpäivää. Thank God!

Ainut tässä tietenki on vielä se et pitäis lukea pääskokeisiin ja kattella kesätöitä et pystyn kesältä maksamaan kämpän vuokran, opintotukeahan asumislisineen ei heru kesältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.