IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Päivästä toiseen..Keskiviikko 13.01.2010 15:31

Ei oo tullut sitä odotettua actionia mun päivään vielä. Odotus vituttaa,ja silti odotan. Koiran kans tietenkin vähän nyt murhetta kun se raukka yskii innostuessaan. Koirapuistossa oli Rotwailerilla yskä joten mahdollisesti pärskineet toisiaan päin ja tartuttanut sitten kikin. En jaksais nyt lähteä eläinlääkäriikään joten toivotaan ettei mene pahaksi. Fiilis vähän muuten turha.. Soitan tänään Kikin veljen omistajalle jos vaikka lähtisivät lenkille? Random ihmiset ovat sanoneet koirapuistossa "on se iso ja komea" mutta en sit tiedä.. Käyttäytyy kuin pentu. Sain itselleni muuta ajateltavaa 21.päiväksi kun meen työkkärinporukan kanssa jonnekin ihme tähtipajalle..? en ymmärrä. Tänään lähden käymään sen verran keskustassa että koitan saada sopivaa jousta yhä pedaaliin. Pääsis tykittään kunnolla.. Helvetti mitä piti sit eilen mennä illalla vielä tekemään. Hajotan kohta puhelimen tahallani kun en vaan osaa. Shit!
20:00 Jees,vein koiran ja lähdin keskustaan kolmen jälkeen etsimään sopivaa jousta basariin. Tehtävä ei ollut helppo. Kävin Ahosen musiikissa jossa ei ollut rumpupuolen tyyppiä paikalla,sit DLX jossa ei ollut asiastani kiinnostunutta myyjää ja lopuksi Tammer musiikissa josta sain jousen mutta oli helvetin kallis eikä hintaansa vastaava ollenkaan. Joten tein kotona hirveän työn saadakseni yhen jousen toimivaksi joka on hiukkasen liian pitkä mutta kun pedaalin irrottaa ja laittaa kaemmas,voi soittaa hieman. Ongelma on nuyt vaan crashilta puuttuva teline ja kokonaan puuttuva Ridepelti. Sain jostain puukappaleesta tehtyä yhden telineen joka saa soundin kuulostamaan jotenkin hassulta. Noh,peltikin on uusi/ käyttämätön joten hirveen kova soundi muutenkin.
23:30 Että ihminen on tunteidensa orja.. Miks vitussa mun pitää olla tällainen herkkis? Tahtoisin niin painaa pään jonkun rintaa vasten ja nukahtaa siihen miettimättä mitään pahaa mitä mun maailma on ollut täynnä hieman liikaa. Helvetti kun on ikävä taas. Sun radiossa tulee 90 luvun biisejä ja mä vaan kuuntelen niitä makoillen sohvalla ja HD taulu loistaa. Kaverikin tulee vasta 2 tunnin päästä. Tekis mieli lähtee baariin tälläisinä hetkinä,mutta en viitsi enään pukea ja olla kapakassa kun toinen tulee duunista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.