IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

päivittäistä jaarausta..Sunnuntai 17.01.2010 12:11

Mua alkaa kohta jo huolestuttaan että missä on meidän naapurin 2 pientä villapalloa? Toinen ontui takajalkaansa pahasti ja olivat menossa lääkäriin torstaina eikä kumpaakaan oo näkynyt sen jälkeen. Se ontuva oli jo 10 vuotias että jos sille on käynyt jo huonosti,niin missä on nuorempi? noh,kai niillä on asiat hyvin..

mua ärsyttää jos en pääsekään siunne helsinkiin.. Jos kaveri on sitä mieltä että ei niin viitsiikö sitten aiheuttaa riitaa sen takia. "Koira rajoittaa elämää" joopajoo,kun ei jätä mitään luvatonta syötävää,niin ei mitään ongelmaa jättää sitä tänne. tai viedä hoitoon vaikka yhdelle tyypille jonka luona se oli meidän mukana..

15:45
Oon saanut päiväni kuluun ihan helvetin hyvin..Aloin tekeen ensin sapluunoita rotsin maalausta varten ja sainkin yhden Conflictin sapluunan tehtyä. Sit kuuntelin taas sekalaista seurakuntaa punkbiisejä joita on yhdessä kansiossa ja yhdestä sain helvetin hyvän biisi idean jonka värkkäämiseen meni sit tunti. Puolenpäivän aikaan sain taas kaivettua renaultin lumipenkasta ja koiran oli pakko haukkua toinen naapuri joka oli lähdössä lenkille ilman omaa koiraansa. Tässä on siis 2 jotain pitkäkarvaista takkukasaa,yks joku musta takkukasa ja kas niitä valkoisia villapalloja joita ei oo näkyny. Vois lähtee Kikin kanssa kohta ulos taas kun on niin siistin lämmin ja istunu taas parituntia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.