IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Good Dream Good Dream come and stay..Keskiviikko 27.01.2010 19:41

Yö oli unelmien aikaa..Helvete että on kurja herätä sellaisen unen jälkeen jossa kaikki asiat menee just eikä melkein hyvin. Tosin näin myös unta ylöjärvestä vastavirralla ja se lähti mun kanssa kaupungista hakeen rahaa autolla..PRKL,voisitko pysyä poissa unistani?kiitos.
Kerrankin heräsin ennen koiraa,jopa 5 vaille 9 ja katsoin kun neiti vielä käpertyneenä taljalleen veteli sikeitä sängynvieressä.Söpö!!
Oon nyt niin hyvällä fiiliksellä että laitoin aamupalaankin pari lihapullaa ja kynnys piti sitten pyyhkiä ettei joudu uimaan siitä yli..Tänään ei oo mitään häslinkiä muuten ku iskälle pitää biedä 25 euroo ku oon velgaa.. Piti lähtee Kuranuken kanssa Mad Maxiin varaan tatska-aikaa muttei se sit menekään. Olispa rahaa!! Ensviikosta tulee vieläkin pahempi kun ei ihan oikeesti oo rahaa sitten sitäkään. Perjantaina vasta tulee..
13:10 Koiralla on tylsää kun söi oman luunsa eilen loppuun..Kävin tunnin lenkin auringonpaisteessa muttei se tuolle energiahirmulle riittänyt alkuunkaan ja ontui taas hetken vaikkei tuolla oo edes kylmä. Fiilarit on ihan jees,huvittais lähtee pitkälle kävelylle yksin että sais mennä varovaisesti kaatumista pelkäämättä omaa vauhtia eteenpäin. Kaveri tulee kotio jo aikaisemmin. Eilen teki pitkän päivän ku oli jotai rästejä. Blaah.. olispa tänäänki jotain tekemistä niinku eilen,tai tulis hyvii uutisia. Soittais joku ihminen ihan muuten vaan..Edes joku..
17:40
Ei oo kukaan soittanu mutta Kaveri tuli kolmen jälkeen ja on ollu mukavaa ku ei tarvi höpöttää koiralle joka vain tujottaa. Kiki kerjäs kynnyksellä taas ruokaa ja menin sit täysin samaan asentoon sen viereen..Tuli hyvä kuva jonka laitan jokupäivä..Nyt syömään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.