IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Imuri&moppi Part 2..Perjantai 19.02.2010 12:15

Heräilin tuossa puol 10 aikaan ja ruokin itseni &koiran. Nyt hieman sulattelua että pääsee lähtemään kunnon lenkille,sillä täällä on luvassa imuri&moppi part 2. hirveesti on kertyny pölyä varsinkin olkkariin kun koira siellä päivänsä viettää. Nyt meillä on yhteinen luunjärsintä menossa,pidän toisella kädellä kiinni luusta kun kiksu järsii. Ei raukka saa pidettyä otetta niin hyvin että luusta lähtis jotain irtikin joten äitiä voi käyttää hyödyksi..Kaverti soitti tuossa kun töiltään ehti ja vähän on ikävä..Onneks ehtii nähdä päivällä.
12:15
Nyt on imuroitu ja pyyhitty paikkoja..Hmm,hyvää musaa ja jammailua samalla kun yrittää opettaa koiralle ettei imuri ole tarkoitettu koirien kiduttamiseen vaan siivoamiseen eikä se ääni ole hirviö joka mylvii sisällä vaan moottori että saa imuvoimaa.. Palkitsin tytön moneen kertaan kun se uskalsi tulla lähelle imuria häntä koipienvälissä ja korvat luimussa..Voi raukka..Eetu ei pelännyt imuria..
12:55 Hölmö minä..Asensin koneelle soundforge 9.0 enkä tajunnut sitä että se on liian raskas tälle koneelle vasta kun olin jo saanut asennuksen loppuun..Voihan paska..Nyt kauhee operaatio yrittää poistaa sitä kun se on pikkuisen iso ohjelma vaikka onkin vain 30 päivän kokeilu..
13:20..Toimii ihan hienosti ku vähän oppis ensin käyttään..hmm..
17:50
Töissä..Seiskalta alkaa meno! Kaveri tuli puol 4 maissa himaan ja mä lähdin puol 5 tänne..Fiilikset ihan tasaiset mutta toivottavasti nousujohteisuutta luvassa. Hah,ovella puhallutus..No alkohol!! Toivottavasti tyypit lähtee tänään liikkeelle nii pääsis täältä suoraan ettei tarvis mennä linkalla messukylään ja sieltä sit taas jonnekin..
20:15
Kyllä toi Facebookkiin liittyminen oli multa aikas raju tempaus "en ikinä" jutun jälkeen..Kyllä nyt sit näköjään. Onhan siellä sellasii ihmisii joihin ei olis missään muussa yhteydessä. Karstulastakin muutama tyyppi joita en oo sieltä lähdön jälkeen nähnyt..Jarin kanssa onneks ollaan yhteyksissä.. Täällä on sikatylsää ja paskaa musiikkia. Olis eilen älynny,olis voinu tehdä jotain flyereitä ja antaa niitä Yövuoron tyypeille jotka päivystää kaduilla ja kohtaa nuoria siellä. Anti-jeesustelua:)
22:25 Joudun käymään messukylässä..Kaveri on jossain baarissa kännissä ku käki ja tietenkään ei oo käyttäny edes koiraa ulkona..Jee!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.