IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Nenäpunkki??Maanantai 22.02.2010 14:55

Kikin hengitysvaikeuksien syyksi arvioitiin Nenäpunkkia Tuhatjalka-eläinlääkärissä..Hmm,Veikkasivat 80-90 euroa kustannuksiksi kun käyttää tarkistuksessa ja lääkitsee. Mä täällä töissä yritän kovasti olla aktiivinen vaikkei ookkaan mitään tekemistä sen kummemmin.. Kamojen roudausta tuosa oli ja taas mixaus jatkuu koska ihmiset olivat kirjoittaneet vääriä biisejä eikä kaikkia biisejä oltu edes nauhoitettu vaikka piti..Hmm..
Ongelmat senkuin lisäääntyvät..Nyt on oikea silmä ihan punainen. Siinä roikkuu alaluomi jostain syystä enemmän kuin toisessa ja on nyt sitten ilmeisesti tulehtunut kun on ollut kylmää ja tuulista. Voihan paska..Millä mä nyt hoidan ton koiran ku rahaa tulee vasta ehkä viikon päästä..?Laitoin mutsille viestiä kolehdista..
18:20
Mutsi lupas huomenna osan lääkärirahoista..Jee,Mulle jää ensviikoks joku 25 euroa:) Onnellinen ja köyhä tyttö.. Saa nyt ainakin sit koiran kuntoon. Kaverin mielipiteestä tai osallistumishalusta en edes oo kiinnostunut kun ei edes ulos ole koiraa kertaakaan vienyt. Tuntuu ettei se usko tai tajua kun sanon ettei tolla otuksella oo kaikki ihan kunnossa :(
22:35
Nukkumaanmenoa tässä suunnittelen jotta jaksaa hakea sitä rahaa aamulla,Jaksaa viedä koiran lääkäriin,Jaksaa palata sieltä takaisin enemmän tietoa mukana,Jaksaa olla kokonäisen päivän yksin..Mutsi menee töihin huomenna,se on ensimmäinen kerta yli kolmeen kuukauteen,tai oikeastaan,ensimmäinen kerta niin pitkään aikaan kuin muistan.. Mua väsyttää..Koira tärisi taas ja otin sen vierelleni sohvalle vaikka en saisi,Annoin sille herkkuja vaikka en saisi,Lyhensin iltalenkkiä vaikka en saisi.."Koirasta tulee jälleen yhtä painava ja lihava kuin mitä se oli tänne tullessaan!!"..Aijaa!? Minusta se ei ole koskaan edes laihtunutkaan,nesteet vain poistuivat kehosta. Äsken se vinkui,Nyt teki pesän ja asettui sen päälle nukkumaan..Kummallinen otus.
23:00
Ei nukuta..Kirjoituttaa. Vituttaa. Väsyttää,mutten saa unta ajatuksiltani,nälältäni,ikävältäni ja kylmyydeltäni..Luin surullisia tarinoita parhaan,ainoan ja pitkäaikaisimman ystäväni blogista. Vapautta joka on suurempaa vankeutta kuin yksikään vankila..Keho on vankila. Varpaat paleltavat. Mieleeni muistuu illat entisen rakkaani vierellä villasukat jaloissa. Mieleeni muistuu nykyisen rakkaani sanat "älä anna varpaiden palella,täällä on viileät lattiat"..Nostan varpaat sängylle ja peittelen ne shaalilla..
Mieleni on musta kun kuulen nälän kurnivan vatsassa,mutta minähän söin jo iltapalaa! En kyllä nouse enään tekemään itselleni leipää sillä mitään muuta syötävää meillä ei tänään ole. Kävin taas turhaan kaupassa,Huomenna ei ole rahaa edes kulkea sen ohi.. Olen ajatellut aloittaa karkkilakon..kokeilla itsekuria. Olen syönyt kuukauden sisällä niin paljon irtokarkkeja,suklaata ja sipsejä ettei ole ihme että saan jokainen hetki rakkaani vierellä kiljua tuskasta hänen puristaessa finnejä selästä. Kärsimys vähenee ja toisinaan vaivaava raskas olokin helpottuu kun alkaa syömään normaalisti. Koiran ulkoilutus on jäänyt sen takia väliin useasti,etten ole täynnä olevalta vatsaltani päässyt koiran vauhtia ja menettänyt hermoni jatkuvaan vetämiseen ja kääntynyt takaisin. Olen luovuttanut..12minuuttia on kulunut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.