IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Pettymys?Tiistai 23.02.2010 10:59

Soitin aamulla Hakametsän eläinlääkäriin missä eilen sanoivat että on aina päivittäin aikaa ja yhtäkkiä eivät suostuneet ottamaan vaikka vapaita aikoja olisi.. Huomenna 10:45.. Soitan hetkenpäästä Nekalaan jonne on kyllä hieman ikävä mennä kävellen kun tällähetkellä mittari näyttää -25. Voi helvetti kun olis nyt auto jolla vois vaan lähtee.. Oldsmobile näyttää persettä ajatukselle eikä muita vaihtoehtoja nyt oo kun sisko on koulussa ja iskä töissä..Vanha kunnon micra on nekalassa itse enkä usko sen tiekelpoisuuteen yhtään enempää kuin oldsinkaan..Agrhh jos tää homma nyt kusee..
10:20 Ei kuse!!Sain ajan Koira&Kissa eläinlääkäristä nekalasta ja kyydin sinne..Pakkanen laskee kokoajan joten varmasti päästään takaisin kävellen jos ei tyyppi jää odottamaan. hmm..vitutus laantuu..
11:00 Hirvee stressi nyt jotenkin..En oikeen osaa luottaa tuntemattomin lääkäreihin kun oon aina käyny hakametsässä. Tää paikka on sellainen pieni jossa on ilmeisesti vaan 2 lääkäriä. Rahanmeno ei enään pahempaan paikkaan vois tulla. Tää viikko tulee oleen vielä raskas..
13:55
Jeeeee!!! Saatiin lääkkeet ja silmätippoja. 3kertaa 2viikon välein nahkaan laitettavaa mönjää. Kehuivat koiraa ja syystä,se on laihtunut yllättävät 7 kiloa!! Wow,en meinannut uskoa puntaria mutta onneksi punnitsin sillä muuten lääkettä olis tullu ylimääräistä ja rahaa mennyt enemmän. Ihan hyvä hinta käynnille,80 euroa niinkuin lupailivat.
15:55
Käytiin lumituisku lenkillä eikä ollut kivaa. Jokaisesta pikkuisestakin kolosta kaulaliinassa meni lunta sisään ja oli kylmä. Koira on huomioo vaille,vinkuu ja antaa tassua. Mun tekee mieli syödä suklaata jatkuvasti jotta mieli pysyy korkealla mutta tiedän ettei se pysy. Väsyttää jo..
19:10 Ennen kuin lähdin lääkäriin,heitin Kikin maton ja lampaantaljan ulos jotta punkit kuolis niistäkin. Otin ne just sisälle ja matto haisee pahalle. Koira oli taas mun kanssa sohvalla kun katselin Ace venturaa. Toivottavasti siinä ei oo punkkeja sillä lääke olis sit ihan turha.. Telkusta tulee jimiltä hyvää ohjelmaa ja meen takasin tuijottaan sitä..
20:35
Käytiin lyhyellä iltalenkillä kun keli oli hirveä. Jouduin kolaamaan tien ovelle jotta rakkaan olis helpompi tulla kotiin yöllä.. Ikävä on. Meidän kuvio on ollut mun täälläolo aikani ihan kummallinen,sillä ollaan oltu vain kavereita tähän asti..Nyt on asiat toisin vaikka se tuottaakin hankaluuksia toisaalta. Saa nähdä kuinka kauas tää kestää ja mitä sitten tapahtuu? Mulla on todellakin raskas olo vaikken oo syöny tänään kuin tavallista ruokaa,lohta pikkuisen ja suklaalevyn jämät jotta karkkilakko vois alkaa. En ymmärrä miten oon pärjänny ennen kaikki illat sohvalla mässyttämättä jotain? Täytyy vaihtaa mässyt rouskuun ja vetää jotain pornokanoja tai yms.. Sain jo kuulla meinaan lisääntyneestä vyötäröstäni vaikka kylkiluut paistaa. Yök!!
Kello vaan hiippailee eteenpäin,Koira tunkee lelua syliin ja vaatii jatkuvaa huomiota. En uskalla hirveästi niskasta rapsuttaa ettei se aine lähde pois iholta jos sitä vielä siellä on?En tiedä. Myöskään koirakontakteista ei ollut mitään ohjeistusta vaikken kyllä näillä voimilla jaksa mihinkään lenkille koirapuistoon asti lähteä. On huono olo..Todella huono ja raskas olo. Mä vaan toivon että tää menee ruokavalion parannuksella taas ohi,vaikka tähän liittyy ehkä joitain muitakin oireita jotka haittaavat elämää. Helvetti mikä pillikurkku toi koira on..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.