IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Jebajee..Torstai 25.02.2010 15:21

Kiva työpäivä ollu,Tulin 11 ja lähdettiin syömään 11:40 josta tultiin istuskeleen eikä olla vieläkään tehty mitään. Kiinalainen oli hyvää :) Lompakko ei vaan kyllä tykänny yhtään..Köyhyys on jo kulmantakana vaikkei mennytkään niin hirveänpaljoa Koiraan että melkein pitäis hakee ne silmätipatkin sille..On senverran ruman näköinen se silmä kun rähmää täys ja punainen. Ei auta vaikka kuinka pyyhkis aamuisin sen puhtaaks:( Kaiken kivan kukkuraksi,sain vielä huomisen ja maanantain vapaaks..Sit TI-PE on superhommaa eli tulee jopa 12 tunnin pätkiä. Pääsen tietenkin koiraa viemään välillä..Mitähän sitä nyt tekis kun on näin paljoa vapaata? Eikai mitään ihmeellistä..Koiran kans tietenkin hyvät mahikset lenkkeillä ja käydä jokapaikassa.
14:50
Vieläkän ei olla tehty mitään..Tekis mieli lähtee jo kotia kohtia mut ei saa,ei saa.. Runosuoni on räjähtänyt ilmeisesti yöllä kun puhelimen muisti täynnä nyt mitä aamulla vielä muisti. Nukuin kyllä ihan hyvin nähden unia että jotkut naapurin koirista oli karanneet ja niillä oli kenelyskää enkä saanut Kikiä millään eteenpäin kun sillä on kokokuristava panta eikä kuonopantaa joka hiertää sitä silmää jos kiskoo täysillä. Mä en itse tykkää kuristavista yhtään..Eetulla oli nahkainen eikä se sitä tarvinnut enään vanhempana..Pidin aina sitä sillai ettei se kiristyny ollenkaa..Toivottavasti toi vetäminen loppuis joskus ja koira olis muutenkin kunnossa. Hmm,sitä odottaen.
17:10
KOTONA!! aah..Kultaista kaverii ei näy,ovat varmaan teiskonsuunnalla pudottelemassa lumia asuntovaunun katolta ja muutenkin lumihommia sielläpäin..Mun pitäis kans kaivaa renu jälleen vallitsevan lumimassan alta,mutta kun pitäis koiran kans lähtee lenkillekin ja kaikkea. Söin sen kiinalaisen loppuun tossa ennen lähtöä..Ei ainakaan nälkä pitäis iskee..
21:15 Ihana ilta..Sauna ja löhöilyä hyvän musiikin soidessa..Ystävältä tuli järkyttävä tekstiviesti joka hieman laski illan kauneutta. Voimia sinne..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.