IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Vapaus..Perjantai 26.02.2010 11:40

Jeb,4 päivää nyt lomaa ennen hullua työviikkoa,tai sitä 4 päivää mitä siitä tulee. Just laitoin pari biisiä lataan ruotsalaisesta nettikaupasta ja kohta pitäis lähtee jo ulos. Kiki on niin ärsyttävä sillä aina heti kun se tajuaa että mulla on silmät auki,alkaa sellainen piipitys ettei yhtään mene hermot kellään..ei!! Yrittää aina olla liikkumatta aamulla kun herää ettei se vaan tuu tohon vinkuun..Olen koirani vanki:( Joo,Ihanan puhdas ja raikas olo nyt kun käytiin pitkästä aikaa saunassa,tai oikeestaan käytiin la aamuna viimeks..
11:00
Aamupalat vihdoin syöty..Mua väsyttää ja on kylmä. Tänään olis ohjelmassa piiiiitkäääää lenkkiä ja lumihommia jos vaikka pääsis oldsilla eteenpäin.. Vähänks olis mahtavaa käydä sillä ajelemassa..
11:35
Mua väsyttää mutten voi mennä nukkumaan,koska ajatus tämän päivän tuhlaamisesta olisi jo hirveä. Nyt kun olisi aikaa tehdä ihan mitä vaan,oon sitten mukamas niin kylmissäni ja väsynyt ettei mistään tuu mitään. Tahtoisin palata eiliseen iltaan saunan lämpöön tuntemaan kuinka hiki virtaa kehoa pitkin ja kuinka puhdistun viileässä suihkussa..Hmm,olisi miljonääri niin voisi lämmittää saunan vaikka jokapäivä ilman huolta sähkölaskusta..Miksei tuota puukiuasta voi käyttää kun sellainen kerran on? Mitä sitten jos sen lämmittämiseen menee aikaa ja vaivaa enemmän? Kun kerran tämä talo on tällähetkellä täynnä elämän pieniä ylellisyyksiä,miksei niitä voi käyttää? Harmittaa kun tuo telkkari ei toimi!! Se kai siirretään joskus olohuoneesta makuuhuoneeseen jotta talon sähköt kestäisivät.. Koskahan sekin tapahtuu? Vuoden kuluttua kun on taas vapaapäivä? Meen huilimaan tai laittamaan lisää vaatetta päälle..En tiedä..
14:30
Käytiin yksikseen riehumassa koirapuistossa koska karanteeni on 2 viikkoa.. Soitin ja kysyin ennen lähtöä. Se tietää pitkiä lenkkejä ihan vaan kahdestaan. Toisinaan maailman parhaita hetkiä on se kun kävelee lumisateessa ja ainoat jäljet mitä näkyy ovat meidän.. Silloin tulee aina mieleen omatekemä biisi "Kahdet jäljet lumeen jää".. Yritän kehittää diaesityksen kaltaiselle jutulle taustamusiikkia ja oon saanut yhden 18 sekunnin pätkän jo melkein valmiiks asti..Sit tein jonkun 4 sekuntia sellaista synkkää hieman kirkonkellojen äänen kaltaista mutten tiedä miten sen saisin mukaan..Kaikista ihmeellisin juttu on tuossa mun käyttämässä ohjelmassa se ettei Keyboardilla voi äänittää samaan aikaan kun soittaa tai sit en vaan osaa..Todennäköisempää..
16:55
Tulin just pihalta tuijottamasta kadonnutta työni jälkeä. "Olipa kerran eräänä päivänä lumesta putsattu Oldsmobile. Eräänä iltapäivänä sitä ei enään ollutkaan..Ja niin Maisu eli turhautuneena päivän loppuun asti..PRKL!!! Miks pitää sataa lunta? Olis niin kiva vaoikka lähteä koissun kanssa taas ulos mutta se kastuu ja alkaa palelemaan kahta nopeammin :( Nytkin jo vinkui kun olin tuossa pihassa kolaamassa uuta lunta. Kultainen soitti ja antoi hommaksi ottaa kaikki vaatteet pois makuuhuoneessa olevalta sohvalta..Hmm,minnehän nää nyt sit tosta tunkis? Hän tulee seiskalta viimeistään kotiin..Odotan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.