IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Väsymys..Sunnuntai 28.02.2010 10:56

PIIP..PIIP..PIIP..PIIP..PIIP..PERKELE!!!! Ei nukuta ei,ei ainakaan yli kahdeksaan. Ensin herään katsomaan peliä ja ajattelin että voin nukkua sen jälkeen kun ei oo mihinkään kiire..Jaa ei? Voi vittu kun neiti määrää niin maailmanloppu on käsillä. Kiire on päästä ulos ja kiire on saada ruokaa. Niin tosiaan,eihän mullakaan oo yhtään ollut koskaan nälkä kun joka helvetin aamu oon lähtenyt raahaan koiraa ulos ennen muruakaan ruokaa. Niin,eihän sillä todellakaan oo mitään väliä jos omistaja on väsynyt ja nälkäinen,kunhan koiralla on kaikki hyvin..Ja nyt kun oon sit lisäksi vielä kiukkuinenon tästä päivästä tulossa vähintäänkin mainio!! Todellakin MAINIO!!!!! jee..
11:00
Syöty on ja lenkkeilty. Tein tuossa rauhoittavaa musiikkia hieman ja suunnittelin sitä Diaesityksen kaltaista juttua..Tuleekohan siitäkään mitään vai onko jälleen yksi niistä keskeneräisitä ikuisuusprojekteista? Alku vaikuttaa lupaavalta..Joo,Mulla on armonkalliolla ainakin 20 keskeneräistä tarinaa ja yms projektia. Biisi-ideoita on varmaan tuhat mutta bändin puuttuessa ei voi mitään. Myös kunnon äänitys laitteet olis kova juttu sillä saanhan minä ääntä ulos esim rummuista,kitarasta ja pianosta. Asiaankuuluvat vehkeet niin taivas on auki..Jälleen.
Nyt on taas se fiilis että haluis järjestää asioitaan..Voi missä se farmariauto viipyy? Ahdistus ja kaaos mun pään sisällä purkautuu vielä joskus niin että alta pois jo en saa yhtään mitään asioita yhtään mihinkään suuntaan niin että mun oma elämä vois mennä eteenpäin eikä mulla enään olis ikinä ajatuksia menneestä unista/painajaisista nyt puhumattakaan..Haluisin viettää normaalia ihmiselämää edes hetken ja tuntea myös täällä että kaikki olisi hyvin. Onko se liikaa vaadittu?
14:15
Käytiin Kikin kanssa päiväkävelyllä ja tuli hiki..En osaa nyt näköjään pukeutua ollenkaan kun tuli yllättävän lämpimät ilmat.. Kulta ei oo ottanu mitään yhteyttä eikä varmasto otakkaan ennenkuin tulee kotiin jos silloinkaan. Jos tää jatkuu niin silloin mä repeän.. Oon niin monta kertaa miettinyt erakoitumista jonnekin vaikka mummon avuksi teiskoon. Sielläkään ei ehkä enään ensikesänä ole mitään. Äidillä on niin monta sisarusta jotka ovat päättäneet että paikka myydään.. Julmaa myydä meidän ainoa kesänviettopaikka jossa on jotain elämää vielä jäljellä. Mökillä kun tulee käytyä kerran kaksi kesässä.
Saisi nyt jotain tehtyä tuon projektin eteen niin olis edes siitä tyytäväinen. Kymmenet musiikkivaihtoehdot pyörii mielessä ja sitten ne omat sähellykset. Jopa 30 sekuntia on kohta valmiina..
15:55 40 sekuntia valmiina..Koiralla menee ihan just hermot kun yrittää nukkua ja mä soitan van samaa muutaman sekunnin mantraa edestakaisin.. Ymmärtäis nyt kuinka ärsyttävää tää sama on kello 8 aamulla kun joku toinen yrittää nukkua.. Käänteispsygologiaa vai mitä se nyt oli? Oon päässyt taas enemmän jyvälle naamakirjassakin.
18:35 Kaikki on menossa takaisin parempaan päin.. Ei kuitenkaan olla vielä perillä.. Rakkaus rakoilee..
21:40
Mitäköhän mun elämästä tulee jatkossa,on taas helvetin hyvä kysymys.. Vastaan näin kokemuksen pohjalta ettei yhtään mitään. "Kaikki paskaks ja palamaan". Miten tälläinen ihminen voi ylipäätänsä edes elää? Kun kaikki mihin koskee joko hajoaa tai tuhoutuu muuten käsittelytaidottomissa käsissä. Sydän on samaa sarjaa,Pelkkää ikuista etsintää ja läheisyydenhakua jota joskus eksyy kutsumaan parisuhteeksi. Juuri kun katsoo hetkeksi auringonnousuun,räsähtää laiva pirstaleiksi karikkoon joka oli aivan nenän edessä. Miten aina voi käydä näin? Kyllästyn oikeasti kohta elämääni joka ei vain ota sujuakseen eikä ikuisia töppäilyjä ja pienien mokien sarjaa katso edes rakkaus,Se kaikista suurin..
Se ainoa joka pitää minut hetkittäin pinnalla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.