IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Huhhuh mikä talvi..Maanantai 01.03.2010 11:41

Joo,Eilen oltiin pahalla mielellä sydän säröillä mutta aamuyö toi lisäpotkua elämään.. Kello kolmen paikkeilla hyppäsin varmaan metrin ilmaan ja sydän hakkas tuhatta kun ulkoa kuului aivan jumalaton jymähdys ja koko talo suorastaan heilahti.. Sitten oli hetken hiljaista ja jymähti taas. Kuunneltiin molemmat hetken mutta ei sitten lähdetty katsomaan. Aamulla kun herra lähti töihin,Hän yhtäkkiä alkoi paiskomaan ovia ja kiirehtimään ympäri kämppää. Puhelusta työnjohtoon kuulin vain sanat: Joo,ja se on nyt aivan romahtamaisillaan. Peltikattoinen autokatos oli puoliksi kaatunut katolta tulleen lumen iskusta.. Urheana hän oli sitten kiivennyt(ei aivan tikkulaiha mies) ja lapioinut lumet pois katolta ettei lisävahinkoa sattuisi kahdelle keräilyautolle jotka katoksessa ovat. Kun tilanne oli jotenkin turvattu,hän lähti töihin ja suuteli minua lähtiessään..Hmm? Eikös tämän pitänyt olla suunnilleen tässä?
Täytyy kuulemma tänään luoda lunta toisen keräilypirssin Pontiacin konepelliltä ja saada portaista jäät pois sillä vanha putkitelkkari 37" lähtee uuteen kotiin.. Sitten alkaakin Maisun Imuri&moppi3. Nyt koiran kans katsomaan mitä siellä on tapahtunut? Kuulemma nojaa vain yhteen koivuun koko hökkeli..Puu on kasvanut hyvään paikkaan :)
14:10
Kaivoin portaat ja auton nokan esiin lumimassan alta..Huh mikä homma ja uutta sataa täysiä päälle. Takki oli jo läpimärkääkin märempi kun hikosin sisältä ja räntää tuli taivaalta. Kohta tulee jengiä tänne ja ilmeisesti jossain vaiheessa ruokaa..Murrr sanoo maha.
15:45
Kävin Halpahallista hakemassa 2 kpl kuormaliinoja jotta uudelleen pystytys operaatio voi alkaa..En itse uskalla olla katsomassa mikä on tilanne nyt ja koira on aivan sekopäinen kun ihmiset ramppaa edestakaisin ja ulkoa kuuluu kolinaa. Vois käydä kyllä vilkaisemassa mitä tapahtuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.