IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

New Day..Tiistai 02.03.2010 10:04

Täällä valmistaudun taas lähteen töihin..Kiki on ihan sitä mieltä ettei nyt ehdi muuta kuin vetää hänen kanssaan kilpaa possua..joo,meen Armonkalliolle suoraan töistä..En kyllä tiedä millainen päivä tulee olemaan?
16:05
Tosi kiva päivä kun sai kantaa itsensä kokoisia laatikoita ja tavaroita autoon,matkustaa kuorma-autossa niiden keskellä ja kantaa ne paikoilleen. Pääsin lähteen joskus 3 maissa ja tulin suoraan porukoille. Isäntä sitten soitti ja kertoi lähtevänsä mökille viettämään iltaa ja huomista vapaapäivää koiran kanssa. Muuten olisin päässyt mukaan,mutta luvassa in 12 tuntinen päivä vähintään..Hö.. Ainoa hyvä juttu tässä on se,ettei koiran tarvi olla yksinään kotona ja saa taas juosta vapaana siellä. Mä oon yrittäny saada ystävääni lähtemään ulos mutten tiedä lähteekö? Hieman kyllä vituttaa että ilmoitetaan vasta matkalta että on lähtenyt pois eikä nähdä kun vasta huomenna yöllä..Jos silloinkaan. Nyt on se paikka kun tekis mieli vetää kännit..
20:15
Armonkalliolla vielä..Hiljaista elämää. Ikävä rakasta joka on kännissä siellä jossain..Ehkä lähdemme 2 viikon päästä yhdessä mökille..? Tahtoisin niin pois täältä kaupungin ytimestä vaikka tuttu ja turvallinen hälinä joskus rauhoittaakin. Tuttu baari,tutut ihmiset,tutut juomat ja tuttu krappis aamulla :) Mökillä oli viimeksi niin ihanaa katsella auringon nousua hiljaisessa mökissä,Vain koira kuorsasi.
22:40
Ikävä,Ikävä,Ikävä soi
missä oot rakkaani oi?

heh..Messukylässä ikävöin kultaa ja koiraa. Nukkumaan kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.