IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Hjelp!!Keskiviikko 03.03.2010 11:51

Kohta pitää lähteä..Tuun takasin vasta puolenyön aikaan. Voihan,Ikävä on kultaa enemmän kuin uskoinkaan vaikkei hän yleensä olekaan aamuisin mun vierellä lähdettyään jo 5 maissa töihin.. Noh,Viettäkööt siellä hauskaa kun mä raadan :-7
12:10
Ei täällä oikeen oo mitään tekemistä kun kuunnella Vilkkumaan biisejä.. Yhdet sähkörummut kasasin tossa jonkun sällin kanssa. Toivottavasti tulee joku homma mitä voi tehdä kun muuten menee Maisulla hermot jos pitää vaan Chillaa täällä edestakaisin ja olla hirveen tärkeän ja kiireisen näköinen. JeeJee Chill house.. Kohta ajattelin tehdä kangaskassin jos ei tuu komentoo mihinkään Mä en edes tiedä koska tää virallisesti aukee?
17:00
Täällä on hulabaloo parhaimmillaan.. Kävin syömässä ja joskus sit illemmalla vielä toisen kerran. Harmi kun ei oo tullu kelasta rahaa nii ei voi täältä ostaa noita metrilakuja :( Kai mä silti jossain vaiheessa meen siihen jonoon. Jos uskallan,meen sellaiseen keinuun jossa voi keinua turvaköysien kanssa ympäri..wow oli hurjan näköistä kun se sit yhtäkkiä kippaa ympäri kun saa tarpeeks vauhtia. Mulla on nyt Staff-passi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.