IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Riittämätön?Lauantai 06.03.2010 20:04

Nyt väsyttää.. Ihan oikeasti väsyttää ja jalat ovat kipeät. Silti mikään ei riitä..Kuulemma olisi pitänyt siivota,tiskata ja tehdä lumityöt vielä 12 tuntisen työpäivän päätteeksi ja nukkua muutama tunti ennen seuraavaa sellaista..Justjoo,Käyhän se niinkin.
Luin tänään vanhoja textareita puhelimesta ja ylöjärven viesteistä en ollut poistanut yhtä. Siinä hän kysyi "Oletko vielä hengissä?En tahtonut sulle pahaa" kun olin muutamia päiviä aikaisemmin jälleen lähtenyt riidan seurauksena. Nyt tuollaiset viestit olisivat aivan ihme jos mies ei ilmoita edes ettei tulekaan yöksi kotiin vaan jää mökille ystäviensä kanssa. Minä kun luulin jo pääseväni hänen vierelleen ja talo oli tyhjääkin tyhjempi. Koira vinkuu taas..Pitäisi lähteä sen kanssa ulos jos olis yhtään virtaa millä liikuttaa kipeitä jalkojaan. Mä pelkään ettei mun kroppa kestä enään kauaa jos tää tahti ei tästä hiljene ja hiljeneehän se kun maanantaina on taas mitä ilmeisemmin normaali päivä. Tekis mieli sulkea koira olohuoneeseen ja sulkea silmät..
20:45
Tein lumityöt ja makoilin sohvalla katsellen pikkutelkkaria. Koska telkkarista ei tuu vielä yhtään mitään. Avara luonto tuli ja sitä tuijotin niinkuin aina ennenkin lauantai iltoina niin pienestä kuin muistan. Oon taas niin väsynyt että ajatukset harhailee ties missä..
Ihmejuttu..jättitelkkarista näkyy Jim. Poliisit tulee vielä hetken :)
21:10
Kävin naamakirjassa ja ahdistuin jälleen täysin yllättäen. Voivoi,oon taas rikkonut ja luistanut ulos rakentamastani kehästä ja yrityksestä parantaa oloa. Raskas olo ei lähtenyt kokonaan 5 päivän kunnollisella ruoalla ilman herkkuja mutta helpottui verraten tähän fiilikseen mikä taas on. Toissayönä ja eilen illalla oksetti kun tulin kotiin. Kävelin hiljaa koiran kanssa ulkona ja odotin milloin oksennus tulee? Olisi varmasti helpottanut oloa heti eikä tunninpäästä. Alan kohta ottamaan peilejä pois seiniltä jotta lopettaisin itseni tuijottamisen.. En ole päässyt suihkuun näiden päivien aikana joten näytän aikas rankalta ja varmasti myös tuoksun siltä. Huomenna maalle joten pääsee suihkuun. Vitun omakotitalo ja vitun oljylämmitys kun vettä ei saa päästää yhtään ylimääräistä. sen lisäksi riitatilanteen tullessa saan kuulla "mene jonnekin täyshoitolaan,valitettavasti se kyllä maksaa" Mulla olis ihan täydet mahdollisuudet saada täysi vuokratuki jos mies täysin haluaisi ottaa mut kirjoille.. Oonko jotenkin turvallisempaa seurustella jos saa potkittua toisen ulos heti kun mieli tekee? Ei se mitään haittaa. Olen jatkuvasti kamat muovikassissa kuin lähtökuopassa..Eikö kukaan todellakaan tahdo sitoutua?Onko yhden kaappitilan antaminen jo liikaa? Tahtoisin oman kodin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.