IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Maalla..Sunnuntai 07.03.2010 21:15

Joo,Heräilin jo 8 paikkeilla ilman kelloo ja ähdin sit koiran kans ulos..Lenkin jälkeen vielä tunnin unet kultsin vieressä vaikkei hän herännytkään ennen lähtöäni.. Tuntui niin pahalta lähtee pois vaikka oli 2 viikkoon taas ensimmäinen kerta kun olis voinut viettää päivän kotona hänen kanssaan. Huomenna töitä 9-15 ja luultavasti hän lähtee juuri kun tulen eli kolmas viikko menee m yös erossa. Ehkä tämä auttaa sitten meidän heiveröistä suhdetta toimimaan tai sitten aiheuttaa vain kylmenemistä ja vitutusta joka sitten puhkeaa riidaksi viikonloppuna humalassa.. En uskalla vielä miettiä mitään. Sisko vie mut messukylään kun on käynyt suihkussa.
Maalla oli kyllä mukavaa,teimme lumiakan ja potkukelkkailimme.. Sain pari videookin otettua.
20:40
Kotiuduin noin tunti sitten ja heti ensimmäiseksi sain päästää koiran ulos ettei pissaa lattialle ilopissoja niinkuin yleensä tekee. Eipä paljoa auttanut koska joi vettä heti sen jälkeen ja oksensi lattialle veden/mahansisällön. Voi kuinka kiva oli sitten siivota,Vähemmällä olisin päässyt kun olisin vain siivonnut pissan.. Myöhemmin löytyi sitten keltainen kauha lattialta hieman pureskeltuna. Eikö paistilasta enään riittänyt? Näköjään pitää estää koiralta pääsy keittiöön kokonaan ruoka-aikojen ulkopuolella. Myös kun ei olla kotona.. Kynsikin on revennyt etutassusta niin etten uskalla leikata sitä. Voi olla hieman jopa kipeä..
21:55
voihan paska kun ei kiinnostanut yhtään kävellä koiran kanssa..Vastaan tuli tuttu tyyppi spanieleiden kanssa eikä mua kiinnostanu yhtään pysähtyä varsinkaan kun en oo varma tarttuuko punkit vielä? Luin just päivällä sosiaalisten tilanteiden pelosta joka mulla on kohtausluontoista. Esim joskus joudun hyppäämään bussista useita pysäkkejä liian aikaisin koska ahdistus kasvaa liian suureksi. On taas niin tyhjä olo ettei oo tosikaan..Mitähän sitä nyt keksis ettei tää ilta mee pilalle? Herkkuja on vedetty tänään ihan sopiva määrä sillä olo ei ole yhtään oikeastaan raskas. Mulla olis tuolla suffeliPuffi pussillinen mutta vielä oon ollut koskematta siihen. Huomenna vois ottaa sen vaikka duuniin mukaan. Haluis jutella ja jaarata vaan jonkun kanssa mutta juuri näissä tilanteissa on ristiriita etten kuitenkaan tahdo kuin olla yksin ja paska juttu on se ettei mulla oikeasti ole yhtään kaverii joka ehkä jaksais jutella mulle. Täytyy kaivaa lapsuudesta tutut mielikuvitusystävät esiin ja olla vbaikka niiden kanssa.. Mitkähän niiden nimet oli?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.