IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

what?Maanantai 08.03.2010 13:13

Eilen laitoin viestii ja kysyin että moneen tänään? Vastaus oli että ysiin,noh olin 10 yli 9 ovella eikä siellä ollut ketään. Noh,takaisin kullan kainaloon kotiin.
14:45
Joo,palasin duuniin joskus yhdeltä. Täällä pitäis ainakin neljään olla jottei tuu sanomista. Olis taas pitäny älytä aamulla ja mennä kyseleen että misä on jengi nii olis tullu selvät ohjeet toimistosta. Sit kotona kuulin että sanottiin että laittaisitko kattilan likoamaan kun oot tyhjentäny sen kitaan,ja mä sanoin et joo,mutta unohdin sen samantien eikä sana ollut "laittaisitko" vaan että laitoitko? ja siitä tuli taas sanomista ja pahamieli kun kanssani elävä ihminen ei vieläkään ymmärrä minua ja ongelmiani ymmärryksessä.. Päivittäin saa riidellä/mäkättää samoista asioista joten tuskin tää suhde hirveän kauaa kestää..? Johan me ollaan 3 kuukautta leikitty kotia..Ja ne tunteet..
16:45
Tulin kotio ja fiilis on aikas sekava. En oo vielä/taas niin vahva että pystyisin hoitamaan näitä hetkiä jollain muulla pois kuin syömisellä. Bussissa alkoi taas ahdistaan ihan helvetisti mutta istuin matkan loppuun asti. Kultaa ei näy,on kaverinsa kanssa jossain menossa. Lupasi olla kyllä illan mun kanssa kotona jos meillä ei nyt oo sitten A'la Mykkäkoulu illan ohjelmassa. Kikiä ahdistaa ja se on hellyydenkipeä sekä nälkäinen.. Kerjää mun suffelipuffeja joita tässä vedän taas ähkyyn asti ja lenkki jää tekemättä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.