IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

blaah..Tiistai 09.03.2010 11:18

mitäpä minä? Koira alkoi vinkua 7:30 ja kulta soitti kahdeksalta joten nukkumiset oli nukuttu.. Nuudeleita ja chilikastiketta aamupalaksi sekä jäljelle jäänyt puolikas tupla. En voinut vastustaa. Ääneni oli kaunis ja sulosointuinen kun vastasin puhelimeen,melkein kultakin jo pelästyi. Yöllä heräsin kun kurkku oli turvoksissa ja pää piti laittaa epänormaaliin asentoon että pystyi hengittämään..Juuri kun on pitkä vapaa tiedossa,tulen kipeäksi.
ulkona kyllä paistaa aurinko ettei kelissä ole valitettavaa kun kauppaan pitäis lähteä kohta. Harmi kun oon tänään vasta kahdeksan paikkeilla kotona,olis ollut ehkä kiva kokkailla jotain pitkästä aikaa. Kiki kalvaa luuta josta pidän toisella kädellä kiinni. Yhteispeliä? Täytyy nyt mennä etten sitten vaan heitä tavaroita kaappiin ja lähde uudelleen. Kikille stressiä liikaa..Tänään annetaan muuten uusi satsi lääkettäkin. Toivottavasti auttaa.
15:25
Kävin syömässä työläisten kanssa mutta sanoivat että oon niin "räjähtäneen näköinen" että kävin hakemassa sairaslomaa.. On se hyvä kun nyt vapaapäivät voi pitää silloin kun kulta on myös vapaalla ja voi sitten tehdä yhdessä asioita esim lähteä ajelulle/mökkivisiitille päiväksi. Lupasin kokata illaksi,mitähän hyvää sitä tekis? täytyy katsella jotain hyvää ja helppoa ettei vaadi vahingossakaan itseltään mitään liikaa/anna oppimismahdollisuutta..heh.. Nyt lepoa ja suunnittelua. Paljon pitää juoda. Kaapissa olis pari kaljaa mutta säästän ne saunaan jonne ehkä jokupäivä vielä pääsee.
17:05
Broitsua ja riisiä kermakastikkeessa luvassa illaksi. Koira hermoili hirveästi ja haukkui kaupan edustalla. Väsytti niin etten olis jaksanut yhtään kuunnella ja tulla kiskotuksi kotiin. Koira haluu olla nyt mun kanssa makuuhuoneessa joten jättitelkkaria ei voi katsella koska antennipiuhan liikahtaessa kuvaan tulee tärinää ja toi voi mennä paskaks koko telkkari..:(
22:35
köh..köh..niisk..ei helvetti :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.