IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

EI,en haluu..Keskiviikko 10.03.2010 12:10

Kyllä huomaaolevansa kipee kun yöt on ihan hirveitä.. Ensin olin ylöjärven kanssa jossain hotellissa jonka käytäville hyökkäs yhtäkkiä kymmeniä nälkäsiä krokotiilejä joiden kanssa sai sitten tapella.. mulla oli mun turvakengät jalassa joiden avulla sain potkittua niitä hengiltä..huh.. Sit toinen uni oli jostain navetasta jossa olin töissä ja mun serkku (Sattumus) oli siellä ihan ihmeissään mukana ja sain opettaa sitäkin lypsämään. Jostain syystä siellä ei ollut kuin 10 lypsettävää ja 3 itäsuomenkarja hiehoa jotka pääsi vapaaksi jostain syystä jatkuvasti..hmm..?
Illalla oli varmasti vähän kuumetta,oli niin karmeen kuuma ja nyt kans just sellainen huumaantunu olo. Rakas teki mulle vielä illalla Findrex juoman joka helpotti kurkkua ja sain nukuttua yskimättä. Kurkku on kyllä kipee.. Nyt meen koiran kans pikalenkille. Toivottavasti joku ihana ihminen ehtis viedä tota pitemmälle lenkille tai tulla mukaan ja juoksuttaa sitä jossain..Mä saan varmasti kuolemantaudin jos alan riehuun.
11:00
Vitsi mikä olo..Lenkki oli yhtä hikivirtaa ja nyt ruoka ja teetä päälle. Pitää mitatat kuume kun nyt tästä hieman tasottuu tuo lämpö. Vituttaa kyllä aikas rankasti kun ei pääse mitään tekeen. Olin joskus tammikuussa 09 viimeks kipeenä. Silloin oli se kurkkutulehdus johon lääkärit syötti väärää antibioottia ja vasta toinen oikea viikon satsi auttoi..Ei,en haluu uusintaa.
11:20
Koira käyttää mun heikkoutta hyväkseen ja menee roskikselle vaikka tietää että siitä tulee tupenrapinat. Mitä vittua mä sille nyt voin kun kaikki liikkuminen on ylivoimaista eikä huutamiseen lähde ääntä. Ratkaisu on sulkea keittöön tie ja jättää eläin ilman vesikippoa jonka se kaataa jos tuon sen pois sieltä. Siitä sitten syntyy riita taas iltapäivällä kun puolisko tulee kotiin väsyneenä ja nälkäisenä..eikä meilllä tietenkään oo ruokaa. Elämältä on lähtemässä taas heiveröinen pohja.. Mulla ei oo voimaa pitää tätä kasassa just nyt.
14:05
Yrittää saada nukuttua mutta selällään/kyljellään oleminen on niin kamalaa. Tulee hirvee yskänkohtaus ja sattuu. Sit kun se rauhoittuu en enään jaksakaan olla makuulla.. Tiituli lupas viedä onneks koiran illalla metsään niin sille riittää 2 lenkkiä..Tuli parempi mieli..
16:17
Kulta tuli kotiin ja toi mulle ristikoita..Ihana!! Nyt asentavat renulle pressukattoa jottei menis pahempaan kuntoon kun on. Eilen huomasin että sen repsikanpuoleinen ikkuna on väärälläpuolen tiivistettä yhdestä kohtaa ja siitä on ainakin mennyt shittiä sisään ihan kiitettävästi. Kyllä siitä vielä kesäauto tulee.
22:30
Ihana ihminen todellakin vei Kiksulta virrat metsäpoluilla kun mä yskin keuhkojani pihalle.. Kuumetta en oo saanu mitattua muttei kyllä oo sellainen olo yhtään. Kulta tuli kotiin reissuiltaan joskus ysiltä ja ollaan rötkötetty puoliunessa sohvalla kunnes mun oli aika muuttaa tänne mun private pöpösviittiin :) Ja köhköh..sekä köh..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.