IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Empty house..Maanantai 29.03.2010 12:16

Vain bootsin jäljet lumessa kertoivat hänen lähteneen pois yöllä.. Missä ikinä meneekin,ei taida enään tulla vierelleni takaisin. Valitettava tosiasia on ettei hän kestänyt minua enään,jatkuvaa mokailua,jatkuvaa riitelyä. Olen niin kusipää ettei kyllä tosikaan vaikka miten yrittäisin olla kiltti ja ihana. Minun kanssani ei kukaan ole vielä pystynyt elämään rauhassa. Shit!! Aina maisun suhteet kaatuu samaan paskaan. Kun minä en riitä..
14:35
Hetken päästä kohti paikkaa joka vielä eilen oli varmuudella kotini.. Nyt en uskalla edes ajatella mitään. Kikin kanssa vain tykätään toisistamme. Ehkä tykkääminen,vai mitä ikinä onkaan,loppuu ja ollaan vaan saman katon alla..Pelottaa kyllä. Taidan laittaa hiljalleen kamoja kasaan ja silleen..
17:15
Ei tarvitse,ainakaan vielä. Herra ilmeisesti tulee vasta keskiviikkona takaisin. Jossain reissussa mistä puhui jo viikkoja sitten ja jonka unohdin. Ei ole edes ikävä,tuntuu niin kevyeltä tämän ahdistuksen jäljiltä että voisin vaikka lentää. Riita vain jää sopimatta,en tahtoisi niin. Ja mitä silloin tapahtuukaan kun hän palaa? Bensaa liekkeihin..? Nyt voi suunnitella rauhassa näitä iltoja oman mielensä mukaan,vaikka kotona koiran kanssa olenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.