IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Huh..Tiistai 13.04.2010 14:10

Tulin ysiltä tänne pyöriin ja olkku tuli just.. Kävin jo kaffellakin frendin kans pummilla ku kaikki rahat on lompakossa,joka on laukussa,joka on taas Kirsin kämpällä pispalassa..toivottavasti. Haen tänään "pommikoneen" eli rakkaan micran joka oli kuin olikin mennyt katsastuksesta läpi vaikka piti viedä romuttamolle :) Noh,ei siinä mitään,haen sen tänään ja ajelen pispalaan hakemaan ajokorttia ja yms henkkareita. Toivottavasti kytät eivät ole jokakulmassa.
Väsyttää ja heikottaa ku jääkaappi ammottaa tyhjyyttään enkä saanut aamupalaa kunnolla. Kiksun booster säkki on kans jo loppusuoralla.. Aamulenkki oli aikas koomassa kävelty kun en enään kotona töihin lähtiessäni muistanu mistä olin kääntyny? Isäntä on mökillä ilman mua koska "en jaksa odottaa sua kun luuhaat tuolla jossain"..jaa,mä oon 4 kk venannu että pääsis tuosta mökistä jonnekin ajelulle tai jotain eikä mitään,mut jätetään kuitenkin yksin.. Voisin näyttää jotain kansainvälisistä käsimerkeistä sinne suuntaan.
14:00
Kolvaus-operaation onnistumisprosentti oli 95% ja olin ylpeä. Yleismittarilla kävin ne läpi ja yks ei toiminu. Vielä puolituntia reilu ja lähden käveleen Nekalaan. Sit saa kärryn alle..
Alan oleen jo helvetin kiukkuinen kun on nälkä. Ei kahdella kinkku-kurkku leivällä pitkälle pötkitä vaikei mitään tekiskään. Oleminen turhauttaa ja odotus että kello olis enemmän,edes hiukan enemmän. Minuutit alkavat tuntua ikuisuuksilta kun niitä alkaa tuijottamaan. Taas niitä meni 2.. Ikävä omaa rakasta vierelle,ihan lähelle mutta ihan turhaan sillä tiedän ettei hän tule ja vaikka tulisi,riita on väistämätön.. Aina vain väistämätön..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.