IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Pakkopakko..Tiistai 20.04.2010 11:09

En voinu aloitaa aamua kirjoitamatta faceen tai tänne,tai tässätilanteissa molempiin.. Ärsyttää kun ei oo utoo nii ei voi lähtee myöhempään,vaikka eilenkin olin juuri ja juuri ajoissa lähdettyäni 20 yli 8 täältä. Micra oli sanonut itsensä irti palvelusta ja jymähtänyt pihaan. Ei puhettakaan käynnistymisestä.. Noh,maanantai ja dobberi leiri näyttää aikas epätoivoiselta ellen saa jostain pirssiä alle/kyytiä. Ei kyllä huvittais jäädä yöksi,mutta toisaalta taas olis Kikille vaikeaa kun matkustetaan miljoona tuntia päivässä. Aamulenkillä piti haukkua puussa patsastellut orava,eikä äidillä ollut tietenkään kamera. Illalla sain parista rusakosta hyvän pätkän. Tekis mieli lenkkeillä..
Jo suunnittelin ajatusmaailmani atmosfääreissä että pytäisin erästä henkilöä lenkkiseuraks keijärven ympäri jos kokeilis jaksaako toi koira todella kävellä 15km? En halua törmätä ihan vaan sattumalta siihen missään keskellä ei mitään.. Missähän muualla olis vastaava jos nyt vaikka olis auto?? Kyllähän suomessa järviä riittää.. Täytyy ottaa oikeen asiaks nyt selvitellä noita mestoja mihin vois lähtee.. "Mä lähden kaupungista kiitään,jätän kaiken entisen".. Oliskin jo tullu rahaa,sais matkastereot mukaan missä MP3 soitin..Joka se on kyllä edelleen hukassa..Ahdistaa taas lähtö,mutta kun pääsen ulos,ahdistus loppuu. Leikin viel hetken kiksun kaa..
09:35
Rahaa oli tullu jostainsyystä vajaa 90 neuroo..? Kai ne on ne matkakorvaukset..Oon eläny köyhyydessä ja titli on näyttäny plussaa. Vittu! Tänään kyllä ostan jotain kivaa..ja käyn kunnolla kaupassa JOS auto toimii.. Ahdistaa ihan sikana. Täytyy soittaa yhdelle tyypille jolla on kyky järjestää asioita ihan tuosta vaan..Ehkä saan jonkunlaisen kulkupelin. ..Huh,taas kummallisia ajatuksia..Taidan mennä käymään kävelyllä ja koittaa pitää hermot kurissa..
13:45
Kävin 12 maissa syömässä ja eksyin pahemman kerran ostamaan simpukoita ja kilohailia.. Clas ohlssonilta sain matkaani Harley-davidson kellon ja huomenna sen mankan missä on usb-liitin. Jee,toivottavasti saan jonkun auton missä popittaa.."I fly with you" Kirsin kans oli ihanaa käppäillä vaikka se käppäilikin hitaasti jalkavamman vuoksi. :( Kohta meen takasin kellariin ja sit 15:00 kotiin. Ihana keli Kikiä viedä.. Selkälihas äsken sanoi poks ja on hiukan kipeä.. Ylöjärvi tiukasti taas mielessä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.