IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Shop..Keskiviikko 21.04.2010 12:28

Tänään tuli rahaa..Onneks. Sain puheaikaa ja päivällä käyn hakemassa MP3 soittimen.. Zen soitin on nyt kadoksissa niin että en jaksa enään etsiä. Löytyy sit aikanaan. Kauppojen valikoiman kiertelyä ja töitä tänään luvassa tasaisesti. Hommat vaan hiukan tyssäsivät eilen.. En ole varma onnistuuko enään? Taistelutahtoa lisää 50%.. Tänään ei oo ahdistanu onneks yhtään. Oli aikas kevyt olo kun lähdin etsimään sähköpylväässä keikkunutta tikkaa. Toivottavasti osuu taas kohdalle kun on kamera mukana..
Kulta lähti Riikaan,tulee ehkä vasta huomenna kotiin.. Iltapäivällä kaukajärvelle Kiksun kans,tai sit jonnekin muualle missä voi olla vapaa. Ostan Kongin sille tänään.
12:30
Kirsin kans käppäiltiin,ostin kiksulle kongin,itselleni MP3 soittimen ja kanaviillokin joka jo tuossa upposi. Jotain jäi aamulta kirjoittamatta,mutten taas muista sitä enään. Äsken muistin.. Ainiin!! Tänään oli tarkoitus julistaa siivouspäivä!!! Koira liekaan ulos lenkin jälkeen ja kaikki matot peräsä. Harmi ettei oo mitään kunnollista paikkaa missä vois tampata matot,hiekka on siellä niin syvällä langoissa.. Räsymatot :( Kannettavasta on näköjään syntynyt nyt jonkinlainen sota,koska se on ollut kiinni 2 päivää etten pääse alakerrassa koneelle ja Kiki saa kohtauksen jos meen yläkertaan jonne se ei uskalla itse tulla.. Taidan ostaa sen itselleni niin ei tarvi valittaa. Eilen illalla käytiin saunassa ja pötköteltiin vierekkäin. Ihanaa olla vaan rauhassa kahdestaan pitkästä aikaa. Harmi että muru lähti taas,Vaikka positiivisena puolena kerrankin tiedän missä herra menee?
19:35
Siivouspäivä oli aikas laimea,mutta hyödyllinen.. Löysin juuri sen MP3:N jonka luulin olevan superhukassa..eipä ollut. Noh,voin myydä sen uuden siskolle,ja pitää tuon vanhan..Jee,niin teenkin. Tulin armonkalliolle ajeltuani Kirsin kanssa.. Luulin nähneeni ylöjärven autoilemassa,mutta yksi kirjain erotti rekisterikilven. Sama merkki ja malli..Nyyh. Kolarikin meinasi tulla sen lisäksi että olen saanut ensimmäisen PARKKISAKON! voihan,40 euroa muistutusta siitä ettei päättyvän tien päähän saa pysäköidä kuin 2 autoa.. niimpä..Jee! Onneks tuli rahaa :) Vaihtokauppa tapahtuu kohta. Limsapullo pussillisesta irtokarkkeja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.