IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Raskasta keveyttä..Perjantai 23.04.2010 12:28

Eilen oli hulabaloota ihan tarpeeks ja maisun voimia koetettiin taas.. Töistä lähdin bussilla kotiin,jossa oli iloinen dobermann vastassa niinkuin aina ja lähdin hänen kanssaan pikalenkille. Sit hyppäsin takaisin bussiin ja matkustin armonkalliolle koittamaan autoa joka yllätys yllätys lähtikin käyntiin eikä näyttänyt mitään vian merkkejä. Iskä lähti mun kanssa sitten tankille hakeen bensaa ja kertoi pelottavan asian "jos olis rahaa,ostaisin sulle oman auton"..Synttärit lähestyy.Sit ajelin Nekalaan viemään Micraa ja pääsin kyydillä kotiin syömään hätäisesti.
Haravointi-operaatio jäi edellispäivältä suorittamatta niinpä aloitin sen. Koira karkasi 3 kertaa pihasta 2 tunnin aikana mitä jaksoin huhkia hikihatussa jonka jälkeen lähdin vielä pispalaan Kirsin luo ja sieltä kaupunkiin. Kotona olin joskus 22:30 jälkeen ja nukahdin kuin seinään.. Huh!! Toivottavasti ei oo yhtä kauheeta päivää vaan sais viedä mutsin ajelulle niinkuin lupasin.. Se ei oo ollu mun kyydissä vielä kertaakaan. Iskääkin pelotti eilen.. Tänään jatkuu haravointi ja jos isäntä vaikka ilmestyis kotiin,vois pussata..ehkä..
Tää alkaa kohta jo oleen arkipäivää että hän lähtee ja tulee 3 päivän päästä takaisin kunto mikälie. Kertoo kaikille varmasti tosi syvästä rakkaudesta ja kunnioituksesta. Silti saan kuulla asioita jotka saavat minut uskomaan jotenkin etten ole yhdentekevä kasa paskaa tai mätiä omenoita mitä meidän "puutarha" on täynnä. Katselin jo sivusilmällä kukkapenkkejä jotka pitäisi kaivaa lehtikasan alta.
12:15
Kävin "ruokataolla" Näin Kirsin ja käytiin keskustorilla hakemassa lakunauhoja..7Metriä.. jee,ainakin verensokeri pysyy tapissa. Sit H&M ja uusi takki. Sikahieno armyvihreä jossa kiristys hihoissa ja vyötärössä. Yhdet mustat farkut oli 20 e mutta vielä jää hankkimatta,vaikka veronpalautuksiakin satelee.. Vasta jouluna :( Tuli huono olo kun ei oo syöny mitään kunnollista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.