IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

RipsRops..Sunnuntai 09.05.2010 19:55

Sain nukuttua vihdoin kymmeneen.. Taivaallista. Kävin koiran kanssa,tein aamupalaa meille jonka jälkeen jatkui unimus. Herättiin taas puol 2 jonka jälkeen tein turhan kaupunkikierrosen etsiessäni liikettä joka olis ollut auki..perhanan äitienpäivä.. En mene tänään edes kotona käymään,koska saan päävärin vasta huomenna ja sisko lupautui kampaajaksi. Just söin ja nyt on luvassa pyöräilylenkki sateeseen.. Jipii!!
18:45
Ihan turhaan kävin pyöräilemässä ainakin omalta kannalta kun katsoo.. Lankesin taas herkuttelemaan. Onneks rahat loppuu nyt niin ei saa ostettua herkkuja. Mä oon lihonut ihan hulluna tän vuoden aikana..ainakin jonku 5kg. Huomautuksia satelee mieheltä ja mua ajoittain ahdistaa olla sen silmissä näin. Saunareissut,romanttiset hetket ja kaikki kun hiukankaan pitää ottaa vaatetta pois..hyi.. Välillä kun katson itseäni peilistä,näen vain jotain mitä en halua katsoa. Hiukset ovaty paskaiset ja värjäämistä vaille,kasvot täynnä suklaasta tulleita finnejä. Kuka tälläisen kanssa haluaa olla? Häpeäisin ainakin silmät päästäni..
21:00
Pilkottuja porkkanoita ja raejuustoa iltapalaksi.. Etsinnöistä huolimatta en löytänyt avainta yhteen pyörään joka on ollut tuolla autokatoksen takana kauan.. Sais siitä hyvän pyörän kun sais vaan auki. Tekee mieli lähtee vielä yksin fillarilla liikkeelle vaikka just tulin iltalenkiltä. Ehkä pääsee vielä saunaan jos herra tulee ennen puoltayötä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.