IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Ankeaa loistoa..Maanantai 10.05.2010 12:12

Kulta tuli huolissaan katsomaan puoli 8 oonko mä kuollut kun en herää kellonsoittoon. Ihana! Oli muutenkin niin suloinen että teki aamupalaa kun olin koiran kans lenkillä ja katsoi mun vaatteet niin että kiireessä siinä ei tarvinnu kun pukea ja lähteä. <3 Kun lähdin juoksemaan bussiin,soitti vielä kertoakseen "unohtu kertoo että tykkään susta" ja kun saavuin töihin,tuli tekstiviesti.."mää sua". Voiko paremmin enään työpäivä alkaa? Eikai..Märkä keli jatkuu näköjään joten turha kai edes toivoa pääsevänsä minnekään HD ajelulle tälläviikolla. Tautikin alkaa jo hiljalleen väistyä,vaikka rakas onkin vielä kovin sairas. Tänään olis tarkoitus viedä mutsille kukka,saa nähdä mistä sellaisenkin keksin? Ohjaja on kokoviikon lomalla joten pään täytyy pyöriä jos haluun jotain hyötyä tästä viikosta. Muuten vois olla hieman tylsää..
11:45
Kävin jo hakemassa lounaani,vaikka se pahalta tuntuikin.Mussutin tuossa taas tyytyväisenä ja majoneesin kanssa kanasalaattia. Tietää pyöräilyä illalla kiksukan kanssa. Kuinkahan pitkälle se oikein jaksaa? Tekis mieli koittaa joskus..
13:10
Kävin taas kävelyllä..Onneks tää kidutus loppuu pian. Olis jotain tekemistä niinkuin ekan 5 viikon aikana niin olisin tyytyväinen. Nyt en tee mitään muuta kuin syön.syön,syön ja oon koneella. Ahdistaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.