IRC-Galleria

Fight_for

Fight_for

Raskasta on sisällään kantaa,pienen pieni elämä,raskasta on pois se antaa,jotta olo olisi keveä..

Mitäköhän sit keksis?Tiistai 29.06.2010 15:13

Tylsyys.. Aamulenkki,vatsakipu. Koirakaan ei jaksanu kävellä kuin pakollisen lenkin. Vielä väsyttäis muttei voi nukkua,jotta seuraava yö ei olisi niin levoton. Unessa kävelin puukko kädessä pitkin nekalaa,pippurisumutin kyllä joskus mukana mutta muuten ei. Tää on oikesti maineensa veroinen mesta. Juoppoja,narkomaaneja ja epämääräisiä hippejä liikkuu öisin. Jengiä puukotetaan, ammutaan, ryostetä ja raiskataan täällä suhteessa enemmän kuin muualla. En minä pelkää,tahdon vain olla varautunut yllättäviin tilanteisiin joista ei juoksemalla ehdi pois. Mutta joo,ihan hyvä tällä on,eilenkään ei olllut yhtään ihmistä kun koiran kanssa kuljin pimeällä. Nyt on tylsää,vois vaikka tapahtua jotain.
14:10 Puhelin ei soi,youtube kylläkin. Kävin suihkussa ja huvittais mennä armonkalliolle. Odotan reissua jota ei ehkä tule tapahtumaan. Taas petän itseäni.
20:10
Täällä nekalassa taas. Kävin kivellä ja pelkään kissamme(18v) puolesta. Oli pudonnut noin 10metriä ikkunasta eikä ole mitään ulkoisia vammoja..niimpä,netissä hurjia ja surullisia kertomuksia siitä kuinka seuraavana aamuna on täysin terveenoloinen kissa on kuollut. Toivottavasti teräsvaari vielä kestää. En jaksa haudata enään yhtään lemmikkiä vaika niitä on vielä 5 edessä. 2 kissaa,2marsua ja koira.. Elämä tulee olemaan surullista,sen huomasin. Surullista ja ahdistavaa musiikkia on pakko kuunnella eikä ulos saa itseään enään raahattua. Kai sitä kohta on pakko. Sekoan taas..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.