IRC-Galleria

Flarona

Flarona

on perinteinen pallo C:

Uusimmat blogimerkinnät

"IRC-Gallerian tietokantaa säädetään. Kommentointi palaa käyttöön kun säätö on valmis."
Ohoh. :3

No mutta, sitten (eilisen) päivän aiheeseen.

Rupesin tuossa yhdeksän aikaan toistelemaan päässäni jotain lausetta, jossa oli sana "seurata". Jonkun ajan kuluttua se alkoi kuulostaa hassulta ja mieleeni juolahti pohtia syytä sille. Vähän ajan päästä tajusin, että sehän tulee sanasta "seura". Tehdä seuraa jollekulle ~ seurata jotakuta.
"Olla jonkun seurassa" eli kuulua jonkun seuraan, ts. olla ryhmässä, jonka kanssa tämä liikkuu. Tässä ollaan toisen ihmisten vieressä.
"Seuraa minua" eli tee minulle seuraa, kun nyt lähden. Tässäkin ollaan yleensä toisen ihmisen vieressä, jos vain mahtuu.
"Lopeta tuo jatkuva seuraaminen" eli en kaipaa seuraasi tälle matkalle, mene pois. Tässä toinen kulkee joko toisen vierellä tai perässä, joista jälkimmäinen kuulostaa lauseen sävyn perusteella todennäköisemmältä.
"Tästä seuraa ikävyyksiä" tulee varmaankin noiden edellisten muodostaman mutkan kautta (tämä kulkee edellä, ikävyydet niiden perässä).

Tulin ajatelleeksi, että tästä on kyllä pakko kirjoittaa Galleriaan, kunhan sinne pääsen.
Sitten ajattelin linkittää tämän merkinnän PEUTAlle, koska hän on käyttänyt lausetta "Noi vessapaperimiehet seuraa meitä." x'3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.