IRC-Galleria

Flarona

Flarona

on perinteinen pallo C:

Uusimmat blogimerkinnät

Minä niin iloinne!Keskiviikko 23.04.2008 18:24

Tänään minä huomaa, että minä saa kauan sitten kommentti minun oekaki kuva!! Sitä paitsi uusi käyttäjä kommentoi vain kolme, ja minä olla yksi! Hän taitta koko Oekaki läpi selaa, ja minun kuva saa kommenti! Minä tunte itse etuoikeus annettu! Hän sano minun kuva pitsinen ja lumoava!

Se on ensimmäinen kommentti kolme kuukausi! Kukaan ennen se ei kommentoi jälkeen lähetys päivää huomenna. Oi, minä iloinen! 8)

...harmi, että vanha kolme muu käyttäjä kommentti ei enää sopia hyvin minun kuva. Minä muokaa kuva liika. He kehua tekstuuri ja kädenjälki, mutta minä muutta molemmat myöhemmin. Nyt näyttä ihan eri kuva. Mutta minä pitää enemmän tämä uusi kuin vanha.

Kaikki he on peruskäyttäjä tai foorumisti, kukaan ei oekakisti. Se huonopuoli on.

Te sano, jos ei ymmärtä. Minun Suomi on vähän huono. Anteeksi että puhuu huono Suomi. Minä ei puhu tahallaan näin.

// Minä huomaa tunti sitten, että kommentti myös minun päiväkirja Lang-8! Minä kirjoittaa sinne tänään aamulla, ja nyt jo korjaus! Kiva! Mutta siinä kommentti on yksi lause joka ei ymmärrä. Minä pitää kysyminen toiselta, joka osaa enemmän hyvin se kieli. Nyt odottan vastaus.

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 23:48

harakkayksil%F6&image_id=76263250 : D
on se kyllä hieno.

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 01:48

Universumien Tomu - Uudet kommentit:
20.04.08 18:03 <nitzku-91> vikasta sata sivuu.. hyvältä vaikuttaa.. kuhan vaa lyra ja will ei kuole ni sit oon ilonen..
20.04.08 18:46 <Lyra`> hih hih spoilataanko? ;)
20.04.08 22:47 <Flarona> spoilitaan ja julmasti spoilitaanki! 8 DD will ja lyra huomaa muuttuneensa kuolemattomiksi vampyyreiksi ja sitte ne muuttaa yhdessä ennestään täysin autioon ulottuvuuteen, johon ne ottaa muista ulottuvuuksista vaa niitä juttuja, joita ne haluu sinne.

En kylläkään lähettäny tuota kommenttia. Ei siitä tullu niin hyvä ku piti.

zoku sayonara zetsubou senseiTiistai 15.04.2008 23:45

argh, tää kutosjakson loppu on ärsyttävä. en kestä tän itoshiki nozomun ääntä! vaihtakaa nopeesti takas oikee ääninäyttelijä! se oli vielä ihan kivaa, ku näyttelijä vaihtu vaa hetkiseks, mutta tää on jo liikaa! \´m`/

ZETSUBOU SHITA!!

eh?Tiistai 15.04.2008 22:37

3 miestä meni pizzalle. Pizzapaikassa oli erikoistarjouksena makkarapizza, joka ei maksaisi asiakkaalle mitään, jos hän toisi omat makkarat mukana. Pizzaleipuri sanoi, että 3 hengen pizzaan tarvitaan 30 makkaraa. Niinpä jokainen mies antoi 10 makkaraa, ja he menivät pöytään odottamaan. Hetken kuluttua pizzaleipuri huomasi, että 3 hengen pizzaan tarvitaankin vain 25 makkaraa. Pizzeriassa oli kova melu, että pizzaleipuri antoi ne 5 ylimääräistä makkaraa tarjoilijalle ja käski hänen viedä ne niille kolmelle miehelle takaisin. Matkalla miesten pöytään tarjoilija mietti miten ihmeessä jakaa 5 makkaraa kolmelle miehelle. Hän päätti ottaa vähän korvausta vaivannäöstään ja otti 2 makkaraa omaan taskuunsa ja jakoi sitten jokaiselle miehelle yhdet makkarat takaisin.
Nyt jokainen mies oli siis antanut pizzaan 9 makkaraa, siis yhteensä 27 makkaraa. Tarjoilijan taskussa on 2 makkaraa. 27+2=29...
Minne katosi yksi makkara?

VASTAUS! (Älä lue, jos tahdot yrittää ratkaista itse.)

Lopussa on omituinen ajatusvirhe, jota on yritetty peitellä tunkemalla juttuun mahdollisimman paljon numeroita. Kymmenennet pizzaan annetut makkarat ovat miehillä eikä suinkaan tarjoilijalla. Tarjoilijan makkarat puolestaan kuuluvat niihin makkaroihin, jotka miehet antoivat alussa pizzaa varten.

Oikea loppupäätelmä menee siis jotakuinkin näin: "Jokainen mies oli siis antanut pizzaan 9 makkaraa eli yhteensä 27 makkaraa. Lisäksi kukin heistä sai yhden makkaran takaisin. 27 + 3 = 30."
tai
"Pizzaan meni oikeasti 25 makkaraa. Kukin miehistä sai yhden makkaran takaisin, ja tarjoilija otti itselleen kaksi. 25 + 3 + 2 = 30."

Kakkkois-Suomen uutisetTiistai 15.04.2008 22:20

"Kemijokeen valui 12 - 15 litraa lentopetrolia."
Tuon liikennetiedotteen mie kuulin eilisiltana Yöradiosta. Siinä sanottiin jotain tyyliin "Kemin ja [jonkun toisen paikan] välillä on sattunut tieliikenneonnettomuus, jossa on mukana vaarallisia aineita. Tie on suljettu - - " Le gasp!

ihan varmaan se sano äsken "luvassa pieniä ihkusateita"...

[Ei aihetta]Maanantai 14.04.2008 21:22

Kävin siis Saksassa. Olin etukäteen selvittäny Neotokyon sijainnin, mutta se oliki muuttanu aukion toiselle puolelle. Kuulin siellä koko matkan parasta englantia (sitte sen kerran ku juttelin usalaisen rouvan kanssa). Se oli ainaki kymmene kertaa selvempää ku lentokentällä käytetty ässäpainajainen! D:

Neotokyossa oli netistä tilaamiseen verrattuna halpaa, ja mie harkihinkii Gackton silmien (Bluen ja Redin) ostamista, mutten sittenkää viittiny. Sama juttu kävi myös Light-figuurille. Kuolasin siellä HnG-DVD:itä, mutten kuitenkaa ostanu, ku en muistanu, mitkä jaksot on parhaita (takakansiteksti, duh?! tajusin vasta nyt). Niillä ei ollu HnG:n OSTia eikä edes Ajikanin Fiidobakku fairua. ;_;

Hauskinta siellä oli, että ne oli kai joskus viime vuonna lopettanu enkunkielisen mangan hommaamisen. Siellä myydään enää saksan- ja japaninkielistä (joista jälkimmäistä on hurjat pari metriä). Ostin sitte japaninkielisen, ku saksasta en paljon mitään ymmärrä. ^_^' [tähän sellane kiva, käsinkirjotettu pikkuteksti "ja japanistahan ymmärränkin niin valtavasti. kanjeista etenki..."]

Myyjät oli kivoja. :3 Yks naispuoline myyjä näytti suunnilleen miun ikäseltä ja se opiskelee koulussa japania. Tuntui osaavan suunnilleen yhtä paljon ku mieki. XD Siellä oli toineki tyttö (muistaakseni), joka vaikutti aika tavikselta. Se katto koneelta, onko niillä jotain miun kyselemiä tuotteita. Ei ollu. ;< Sain sellasen vaikutelman, että se ainoo(?) miespuoline myyjä oli niitten muitten pomo. Se näytti aika lailla aasialaiselta (sen verra epämääräsen olone, etten uskalla veikata, oliko se nyt kiinalaine, japanilaine vai korealaine), muttei osannu omien sanojensa mukaan sanaakaan japania. ^^'

Kerroin myyjille tykkääväni vähän popimmasta ku mitä jotku esimerkkibändit mutten kuitenkaa yhtä popista ku joku Utada Hikaru (pyysin siis suosittelemaan jotain bändiä/artistia). Ne katto myötätuntosesti, ku sanoin, että mei luokan pojat kuuntelee lähinnä jotain Suomessa suosittuja hevibändejä. Har har har. : DD

12012 kuulosti jopa hyvältä, ku kuuntelin sitä siellä. Pitääpä muistaa kertoa eräälle ja pyytää makkaroita lainaan. \0/

En sitte kuitenkaan ostanu ihmeempiä. :]

Kagrra, - Core-CD, jonka mukana tuli ekan biisin musiikkivideo DVD:llä
joku niin epäilyttävä manga, etten oo epäilyttävämpää paperimuodossa lukenu. XD

biisikärpänenSunnuntai 13.04.2008 00:01

Eih! Siinä laulettiin Taitaa tulla kesä. Tuli mieleen, kun Dachaun keskitysleirillä ollessamme ensin paistoi aurinko, sitten satoi, sitten paistoi... Joku rupesi laulamaan sitä, mutta joku toinen sitten nopeasti keskeytti: se on liian pirteä sellaiseen paikkaan ja eiväthän ulkomaalaiset tajua, mihin se laulu liittyy.
ömg.

DN ep 34Perjantai 11.04.2008 03:33

Pakko tulla tänne kirjoittamaan, että Ryuuga Hideki (se DN:n oikee pop-idoli siis) osallistuu tässä jaksossa musiikkifestivaaliin, jota juontaa Takada! Mangaa lukiessani en tajunnut sitä. 8))

ps. tuntuu siltä, etten vieläkää pysty katsomaan ihan viimesiä jaksoja. :s

// ok. Nyt tuntuu siltä, etten enää jatkaisi katsomista, jos en haluaisi katsoa aina kokonaisia jaksoja pötköön. Kamalat tapahtumat alkavat. ónò
ep 34, 16:20