IRC-Galleria

Yhtäkkiä tajusin, että proseminaarin palautus on ihan käsillä. Se viiikko kun mun piti tehdä sitä työtä niin tein kyllä, mutta jätin kaiken viimeistelyn (viitteiden etsinnän, järjestyksen miettimisen yms.) myöhemmäksi. Mulla ei ole edes otsikkoa ?!1!!!? Tänään olen sitten vääntänyt urakalla ja tapellut excelin kanssa taulukoita. Argh. Ongelmana on, että mun aihe on niin mielenkiintoinen että kaikki tulee lukemaan sen työn. Ainakin alun mikä on kuraisinta settiä.

Mutta ilouutisia on vaikka kuinka paljon. Matka Japaniin varmistui!!! Pasin tehdas antaa sen aloittaa vasta 2.6!! Pasi on lueskellut matkaoppaita (tekisi mieli kirjottaa että ME ollaan, mutta mä olen ollut vain prosen kimpussa) Ja matkansuunnitteluillan hyvät viinitkin on jo ostettu. Vitsi siitä tulee maailman parasta ja kivointa ja siisteintä!!! Ja sitten on opekoulutuskin takana ja kaikki stressi maailmasta. Voidaan vaan tsiigailla ihmisiä ja riisipeltoja ja syödä halpaa nuudelia. Oi ihanuutta!

Kanssa ostin hienon takin, kassin ja über lilaa kynsilakkaa (+siihen sopivan topin) Matkan odotus sai innostumaan. Prose vähän ahistaa kyl.

Huomenna iltavuoroon. Sitten on enää maanantai ja tiistai töitä ja sen jälkeen alkaa taas opiskelu.

Mut Oh! matkakirjoista tuli sellanen olo, että pitäis heti mennä uudestaan sinne :) ..vaikka ensimmäistäkään kertaa ei olla vielä oltu. Sellaista se on. jotenkin niin hienoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.