IRC-Galleria

Perjantaina oli Pietarin luona kivat bileet. Sain jutella tosi kivojen ihmisten kanssa ja tunnelma oli erittäin tiivis. (asunto on n.15m2 ja meitä oli siellä ehkä 15) + ei ollut viimevuotista boolia vaikka niin oli lupailtu.

Lauantaina päivä alkoi isoäidin ja isoisän 50v kultahääpäivän juhlimisella. Sukujuhlaa parhaimmillaan. Juliasta kuoriutui aitan polulla asteleva emäntä autenttisessa muinaispuvussa. Se oli aika kuul. Mulla oli vaan joku kansallispuku. Mihin tosi kuului mielettömän über panta. Kuvaa pukkaa ehkä joskus.

Illalla sitten poljin auskubileisiin, joista muodostui aika railakkaat. Meiän kisajoukkue voitti proseminaaritietokilpailun ja palkinnoksi oli pullo skumppaa. No, muut joukkueen jäsenet ei voineet/halunneet juoda sitä niin mun täytyi tuhota se melkein yksinään.

Siellä oli sellainen tosi kiva leikki missä piti valita joukosta aina joku johon tutustuessa oli yllättynyt positiivisesti tai joku joka muuten vaan oli ollut tosi ihana koko vuoden. Se meni yltiöpäiseksi kehumiseksi. Mut oli oikeesti mukavaa. Ne on niin hienoja ihmisiä kaikki! (humalassa erityisen hienoja)

Nyt krapulaa kotona. Pitäis tenttikirja ottaa käteen. Tää vkl on mennyt bailatessa kun Pasi lähti Raumalle. Pitää se aika jotenkin kuluttaa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.