IRC-Galleria

Äippä kutsui eilen niille töitten jälkeen syömään ensimmäisiä papuja. Se oli hurjan kivaa, vaikka ensin en tiennyt mitä odottaa. Aluksi äippä tuli leveästi hymyillen halaamaan ja kertomaan miten kiva oli että tulin käymään. Selitys tähän paljastui äbän kysyessä Juhalta: "Onko tämä se oikea toinen viinipullo?"

Toinenkin viinipullo hupeni illan pimetessä ja sain taas viisaita neuvoja tulevaisuuden varalle. Pohdimme muun muassa Juhan kiistatonta osaamista opettajana. Todisteena kerrottakoon, että Juha on opettanut kuuroille musiikkivideoleikkaamista ja Kakolan vangeille jotain videokurssia.

Olen lähetellyt mailia Turun lukioiden rehtoreille ja muutamalle hisssanopelle. Juhan kannustuksen ansiosta ajattelin vielä mennä käymään tapaamassa jotain rehtoria. (Kupittaan rehtori on kuulema tosi mukava)

Kriisin aiheita viimeaikoina: ikä, työ, ikä, ajan kuluminen, mihin on kiire? eli pitäis mut ei tiedä et koska ja mikä on järkevää ja hauskaa tai mukavaa ja hyödyllistä. No, ei tällaiset tylsät jutut kuulu galtsuun.

Loppukevennys: Päässä on soinut kamala kesäbiisi: "kesä alkaa vasta, kun saadaa makkaraa. Isäntä kantaa Tapolaa.."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.