IRC-Galleria

GJN

GJN

直立のチョコレート。// ULTIMATE PERKELE

Selaa blogimerkintöjä

(Melkein varastettu Sephiroth)Tiistai 11.08.2015 18:42

No nyt on harvinaista mehukkaampi päivitys, koska voin sanoa, että pitikin mennä manaamaan! Minusta nimittäin tuli varkausyrityksen uhri :D

Kävelin tabletti kädessä tossa Handelsbankenin ja O'Malleysin välissä menevällä suojatiellä. Kuuntelin musaa ja olin vaihtamassa biisiä, kun kaksi pyöräilijää tulee takaapäin ja toinen niistä vetäsee laitteen suoraan kädestäni. Lähtivät kaartaen karkuun keskellä autotietä ja kuulokkeideni piuha meni poikki prosessissa. Olin ehkä sekunnin typerä ilme naamalla, kun päässäni ajattelin "that did not just happen...", kunnes tilanne iski tajuntaan ja juoksin heti perään. Ja kerrankin raivostuttavasta kovasta äänestäni oli hyötyä: "OTTAKAA KIINNI! NE VEI MUN TABLETIN!"

Pojat ei ehtineet kuin Central ravintolahotellin eteen, kun jo kasa jätkiä pysäytti ryövärin niille sijoilleen. Kun ryöväri pääsi jaloilleen pyörältänsä putoamisen jälkeen, ilmeni, että tämä kaveri on selkeästi aineissa. Tekosyyksi varkauteen jätkä antoi "munnnn exä vei mun aipäd eerin ja sszä näytit iha häneltä".

Poliisit kutsuttiin ja paikalle tultuaan heidän huokauksen sekaan uponnut "ei ei Toni" (:DD) paljasti, että on vakiasiakas tämä kaveri. Perus tilanneselvityksen jälkeen poliisi otti tietoni ylös, josko ovat yhteydessä myöhemmin asian tiimoilta ja jos/kun kuulokkeeni korvataan (ne oli niin hyvät kuulokkeet vaikka kympin maksoivat ;_;). Pakun perältä kaveri niskuroi, että mitä hänen pyörälleen tehdään, kun siinä ei ole lukkoa. Olisit miettinyt sitä aikaisemmin. Nyt se jäi lukitsemattomana liikkeen näyteikkunaa vasten.

Tabletti selvisi hengissä. Menenkin pesemään näytön näistä tahmajäljistä, tarvitsen tätä nimittäin huomisenkin kokeessa. Kova jäbä, tämä minun Sephiroth. :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.