IRC-Galleria

Isänmaa SuomiKeskiviikko 31.01.2007 11:51

Suomi, meidän kaikkien isänmaamme. Kaunis suomineito kartalla loistaa vieläkin itsenäisenä hyvinvointivaltiona. Pitkään olemme vaalineet omia perinteitä ja kulttuuria. Itsepäisesti olemme pitäneet pintamme läpi historian, jokaisen vaikean ajan läpi. Meidän tulee olla ylpeitä tästä kauniista ja hienosta maasta, joka meille on suotu. Isänmaanrakkautta tulee aina pitää sydämessä. Vain sillä tavalla pystymme säilyttämään ja kehittämään parempaa eloa meille ja taata turvallisen elon rauhassa.
Tämmöistä palavaa isänmaanrakkautta näimme maailmansodan aikaan, kun isämme puolustivat henkeen ja vereen, aina niin itsepäisesti omaa isänmaataan. Suurvalta oli vastassa, mutta pieni Suomi kuitenkin kesti sen. Suurin syy tähän oli isänmaallisuutta uhkuva henki, joka auttoi veteraanimme läpi sen tulihelvetin.
Me-henki, sitä tarvitsemme nykymaailmassakin vain entistä enemmän. Meidän tulisi poistaa nykyään voimakkaasti vallitseva minä-hengen ja ajatella yhtenäisesti, kokonaisena kansana. Sillä tavoin pystymme kestämään tulevaisuuden vaikeat ajat. Ettei meitä silloin voi erottaa muu kuin yksin kuolema ja virkavalta vain.
Olkaamme siis ylpeitä suomalaisia. Ihastelkaamme tuhansien järvien maata lumipeitteisen vaipan tai vihertävien metsien kaunista näkymää omasta, itsenäisestä isänmaastamme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.