IRC-Galleria

Herra-Visva

Herra-Visva

( ・д・)/--=≡(((卍

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.07.2009 23:34

Eilen oltiin taas Shinjukussa. Hostit oli melko villinä taas! Ensimmäinen oli umpitunnelissa seuralaistyttönsä kanssa kuudelta illalla. Ja puolet Shinjukun hosteista oli todennut, että tyttö, jolla on kaljua, onkin äärimmäisen kiva asia. Kaikki ne vaan hymyili ja pari yritti vähän kävellä luoksekin, mutta kiristettiin tahtia ja vipellettiin karkuun. Yksi oikein huikkasi perään ja osoitteli hiuksia huudellen "fantastic".

Oltiin purikurassa taas ja silleen, lisäks sain taas yhden gloomy bearin, mulla on nyt... 4 8DDD haluun vielä yhden!!!

Ai niin mulla on 55 levyä tällä haavaa... että moro, niitä on kiva tuoda takas ja silleen! Sen lisäks mulla on yks kovakantinen photokirja ja kaks lehteä. Mjoo... ai niin ja kolme yaoi-kirjaa :
D kahden sisällä oli levy, toinen dvd toinen cd. Katottiin vaginagaloren kanssa se dvd :DDDD olihan se joo....
Sit osteltiin tänään halpoja koruja Harajukussa, jotka maksais Suomessa vitusti... ja syötiin purkkinuudeleita.
Lisäks meidän lähikombinissa on semmonen nuori poika duunissa, joka on säälittävänpönttösöpö. Siis ei mitenkään hyvännäkönen, mut niin säälittävän herttanen, että se on sulonen.
Hahah meinasin revetä nauramaan kun se niin antaumuksella anto mulle viimeyönä vaihtorahaa :'D piteli mun toisesta kädestä kiinni ja varovasti laitto ne rahat siihen. Mitä vittua, mistä lähtien kassaihmiset koskee asiakkaisiinsa tolleen.
Lisäks Lifessa on sellanen kassapoika, jonka kassalle meen aina. Se hymyilee vaan mulle ja vaginagalorelle :DDDD ei muille asiakkaille ollenkaan. Se on herttanen, semmonen... näyttää joltain manga- ja pelinörtiltä.
Huomenna Ikebukuron Closet Childiin ja sit Shinjukuun hengaan.
Vittu mä vihaan Ikebukuron asemaa, vittu mä vihaan Ikebukuroa.

Japanilaisilla tytöillä on muuten maailman kamalimmat askellusvirheet... ne ei osaa kävellä!

Ai niin käytiin tänään Harajukussa sillalla, oli vähän kämänen musta.... enemmän turistei kuin cossaajia. Lisäks ne ihme papparaiset hengas niiden tyttöjen kans koko ajan.

Vihaan turisteja, oli kauheet kameroiden ristitulet mun ja vaginagaloren kimpussa, vaikka oltiin normikuteissa ;<<<< 4 kysy et saako kuvata, muut vaan räpsi, sit kostoks otin aina oman kameran eteen ja kuvasin niitä samalla tai sit vaan piilotin naaman viuhkan taakse ja käännyin niin ettei kalju näy.

Sit jotkut ihme japsit jostain... eeh nettisivu/lehtijutusta kävi haastatteleen meitä ja kuvaamassa meidät. Siis ne kuvasi erilaisia ihmisiä niiden sivuille. Oli tosi kiva kertoo minkä merkkisiä vaatteita mulla on päällä :'D Vero Modan paita... Piecesin vyö, Friis&Co laukku, jotku paskat Lindexin housut ja sit Demonian kengät.... eeeh ai mikä pissis??? Onneks ei ollu Zaran paita päällä :'D ois ollu melkein noloo, vaik mun zaran paidat onkin hienoi. Lisäks siinä kysyttiin tyylin teemaa... ööö mulla mitään teemaa ollut :DDD "joku mikä näyttää hyvältä"-teema siis. Et moro. Toivottavasti en päädy niiden sivuille/ mihinkään artikkeleihin. Olin varmaan niin fatso ja unfresh ja kaikkee.

Sit yks amerikkalainen tuli kysyyn "mitä tää on, miks te kaikki ootte noin friikahtaneen näkösii!?!?!?!?"
Selitin sit siinä, että "kuule... me näytetään tältä joka päivä, et kiitti. Mut noi muut... tää on harajukun bridge ja ihmiset tulee tänne blaablaablaa... mut me ei olla cossaamassa ketään, vaan ollaan siis edelleen ihan omissa kuteissa!"
"ooh, saaks ottaa kuvan!?"
"No... otapa sitten."
Teki mieli livauttaa :DDDD ai että oon friikahtaneen näkönen!!!! Jumalauta :DDD sit joku japsipoika tyttöystävänsä kanssa halus meidän kanssa kuvaan ja voi jumalauta, en enää ikinä haluu sille sillalle, koska siellä oli aivan liikaa kuvaajia. Aluks se oli melkein hauskaa, mut sit rupes vaan vituttaan.
Lisäks siellä oli ruma länsimaalainen mies pukeutuneena lolitaksi, se oli ihan kamerahuorana siellä koko ajan ja lisäksi se oli niin trauma!!!
Ai niin ja jonkun amerikkalaisen perheen tyyliin 10 vee tyttö oli ostanut kans omat lolitarimpsut ja rillutteli niissä pitkin bridgee... ehm mautonta :DDDD "mäkin haluun japanilaisen karnevaaliasun!!!"

Joo, aika pitkä entry hei!

oho,... kolikko putos taskusta.
Niin sitä piti sanomani, et japanissa on ihanaa ripsiväriä, ette tajuukaan millaset räpsyttimet tän yhden mestan ripsaril saa. Kajalia en oo uskaltanu kokeilla, kun se on ihan tussin muotonen ja haisee permanenttikynälle... et mieluummin sit Suomes testaan ja pääsen helposti lääkäriin jne.
Lisäks täältä saa maailman parhaita juomia ikinä :3 Pepsi Shiso<3<3<3<3<3 tuon sitä kotiin vaik väkisin!!!
Ja sit Pocari Sweat! Nimi petti, mut sit maistettiin ja oi jukolauta<3 Lisäks Vitamin Water on herkkua!
Ja vähän kaikki muukin... mmm Sprite Grape<3
Ja edelleen tää on jelly + vanukas - taivas<3

Nyt nukkuun, kello on puol kolme ja aamul sinne vitun paskaan Ikebukuroon!

Paitti et TRAUMA!!!
Näin tänään niin hotin pojan ettei mitään rajaa! Mutta!!! Sillä oli niin helvetin persnaamainen ja lisäks parisataakiloinen ruma tyttöystävä!! Se oli niin kamalaa oikeasti :DDD miksi sellaisella pojalla oli tommonen kammotus akkana!? Missä vika taas!! Chubby Chaser kuitenkin se dude tms....

Sakaki muuten laitto viestii, että se odottaa kovasti, että se näkee mut uudestaan :'DDD idiootti! Siis mitä vittua, viimekskin se vaan puhu omille varpailleen ja mä yritin keskustella kun se oli niin ujona. Mitä siinä on odottamista, jos se keskustelee varpailleen eikä mulle! Lisäks se lupas tehdä parhaansa jnejne... parempi oiskin siinä puhumisessa :<<< en voi olla niin pelottava.

Ai nii, sanoinks et sen Unicorn kasvo ulos ;< olin ihan 8<<< mis sun unicorn!? ja se sano, et kasvo ulos ja elehti kuinka se koru putos sen käsille... eeeeh
Pälli.

Nonni, Raulil menee hermot :DDDD kun dataan.
Öitä paskikset!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.