IRC-Galleria

1.,2.,3.... autoa ostamassaLauantai 31.01.2009 04:56

Teille kaikille, jotka ovat ostamassa ekaa tai toista autoa. Unohtakaa kaikki nimeltä mainitsemattomat merkit(bmw,mercedes) ostakaa mahdollisimman vakio, mahdollisimman turvallinen ja mahdollisimman pienipäästöinen auto. Niin minä tein jo noin 5 vuotta sitten ja päivääkään en ole katunut.
Minä olen katsastanut yht. 20 autoa(kuuluu autoinsinöörin koulutukseen) ja ihmettelen, miten jotkut ihmiset voivat käyttää autoa, jossa ei ole sähköistä ohjaustehostinta(eli ratin kääntöön ei riitä pelkästtän yksi sormi).
Ostakaa niin uusi auto kuin vain ikinä voitte. Jos minulla olisi varaa, niin ostaisin välittömästi 5 koppaisen Golffin. KYLLÄ. Se tosiaan eroaa todella paljon 5 koppaisesta - laatuvaikutelman suorastaan aistii.
But back to business.
Muistakaa se, että etuvetoisellakin voi pitää hauskaa - käsijarru<3.
Joku tietysti sanoo, että takatuuppari on aina parempi. Miettikää kuitenkin sitä, että kun se lähtee luistoon ja korjaa luiston ja sit se luistaa ja sit se on liikennejakajassa.
Yksi hienoimmista kokemuksista oli Audi TT 3,2 4-veto ajo noin 20km ajan, jolloin takana istunut tyttöystäväni kutitti minua valtoimenaan, jolloin ajaminen oli tosissaan haastavaa. All in all Audi TT -07 was just too smal for me.
I still choose my one and only Clio 2.
PS. Of course driving with Mercedes E-class 290TD Automatic felt soo good

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.