IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan
Kuitenki, tilanne oli tämä. Käytiin Essin kanssa vähän ostoksilla lumenella ja sieltä lähdettyämme meninne kökkelin juna-asemalle. No, sit essi vaan totes et : seuraava tulee vasta 17.58 ehitään käydä ärrällä, ja niin menimme ärrälle (kello oli about 17.35 ). Ostoksilta palattuamme huomataan radan toisel puolella kun raiteella 2 on S-juna lähtövalmiina, (vaikka kello oli 18.39!!). Lähettiin sit ihan täysii juoksee sinne mut huonostihan siin kävi ja yllätys yllätys myöhästyttiin. Siinä sit ooteltiin sitä 17.58 saapuvaa junaa.

Sitten aika vieri ja vieri ja ajateltiin iloisina et koht se juna tulee. Kuulutuski kuulu ja kaikkee, mut ei sitä junaa kyl näkyny missää. No sitten. Kuulin äänen ja katoin taakseni ja huomasin miten U-JUNA LÄHTEE ESPOOSEEN PÄIN, MEIDÄN SELKÄMME TAKANA OLEVALTA RAITEELTA! Ei siin voinu muuta ku viisaalta ystävältä varmistaa et: "essi, oliks toi meijän juna?" ja vastaus oli melko ei toivottu. Siin se meijän juna meni kohti espoot ku me jäädään odottamaan seuraavaa junaa... Kello oli 17.58 ja seuraava juna tulikin 18.14. Ihme kyllä, siihen me kerettii!

Ku juna oli Espoos, iski paniikki. Bussin nro. 42 oli määrä saapua centtiin klo 18.17. ja niinhän se oli saapunut. Oltiin radan toisel puolel ja nähtiin kuinka bussimme häämöttää jossain kaukana. ei siin muuta sit voinu ku lähtee taas juoksee, ja kokeilla iha huviksee jos vaik ehtis. Iloksemme saimme huomata ehtineemme bussiin! JES ! ja vihdoin olimme matkalla kotiin syömään<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.