IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan

ihanaa !! vihdoin pikkuinen syntyi !Perjantai 30.01.2009 16:52

29.1.2009 klo 18:09 <33
pikkuinen painoin 4370g ja pituutta oli 50 cm <3

tosiaan, eilen aamulla kun olin menossa suihkuun niin alkoi kauheat kivut. supistuksia tuli todella tiheään tahtiin

kännykkään niitä sitten merkkailin..
10.23
10.27
10.30
10.32 ...

ja kipu vain yltyi. soitin sitte sairaalaan ja sanoivat että sinne pitää lähteä. no, koska rakas kultani oli töissä, soitin itselleni ambulanssin, oli nimittäin vähän kiire !!

ambluanssi matka oli yhtä tuskaa ! jokainen möykky ja käännös sattui, ja pikkunen sen kun teki tuloaan !

sairaalaan kun päästiin niin supistukset loppui muutamaks tunniks.. iltapäivällä sitte alko taas ! voi luoja niitä kipuja ! ja pahin oli vielä edessä.... pelotti, ja harmitti koska kultakaan ei ollu paikalla </3

no sitten synnytys alkoi siinä neljän jälkeen iltapäivällä, kun lapsivedet meni. kesti synnytys melkeen kaksi tuntia ! hyi sitä tuskaa. kivut vaan paheni, eikä mulle voinut edes epiduraalipuudutusta antaa... sattuneista syistä.
siinä sitten ponnistelin vähän väliä ilokaasun avulla, ihme kyllä se helpotti. onnekseni oli vielä ihanat kätilöt, jotka kannusti ja piti kädestä kiinni.

synnytys oli yhtä huutamista ja rääkymistä, sattui se niin paljon. pikkusen takia kuitenkin päätin jaksaa ja ponnistelin viimeisillä voimillani.... ja VIHDOIN ! pikkunen tulla tupsahti maailmaan !! menin paniikkiin kun hän ei parkaissut mutta kätilöt sanoi että kaikki hyvin, se on vaan kiltti TYTTÖ !! <33
sain kauniin tytön ! ihan äitinsä näkönen, ja isän varpaat<3 siinä sitte ilon keskellä soitettiin yhdessä isille samalla kauhistellessa että 8 tikkiä tonna alapäähän joutu laittaa !!

nyt on kuitenkin ihana tyttö kainalossa, ja rakas mies vieressä <3 ens kesänä sitte naimisii ! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.