IRC-Galleria

Hinkkanen

Hinkkanen

jeesisi jos pystyisisi... isi

Mul on kiveksis halkeemiii...Keskiviikko 24.01.2007 04:19

Kadonnut sielu


Elelipä kerran järvenpään seudulla herrasmies nimeltään Jona Karaoke. Hän oli japanilaisen taiteen amatöörikeräilijä. Monesti oli hänelle sanottu että vanhan samuraimiekan omistaminen ei tee keräilijää, mutta Jona väitti vastaan. Todettakoon tässä vaiheessa, että Jona on 17-vuotias puolijapsi. Hänen äitinsä toimi Keravan huumeparantolassa alipalkattuna vaippojenvaihtajana epileptikoille. Isä: location unknown(lähti ku Jona oli viisi(Jonalla ei muistikuvaa isästään)). Naama kuolassa tuli äiti aina iltaisin kotiin ja kirosi kuin rantarosvo. "perkele, perkle, helevetin vehje!" huusi taas kerran äiti astuttuaan kotiin sisään.. "No mitä?" kysyi Jona. "Yksi perkeleen Inkkanen siellä työpaikalla väittää omistavansa, jonku saatananmoisen aikakoneen ja alan jo uskoa siihen!! Oonkohan mäkin hullu." "Et ole" vastaa Jona ja yrittää näyttää joltain vitun insinööriltä akneturpineen. "Teoriassa se on kyllä mahdollista, luin juuri lehdestä, että joku mongolialainen oli löytänyt savion kartanon pihalta koneen, josta hyvin tekemällä voisi saada aikatransportaatiovälineen."Haista paska ja aivasta! Hölynpölyä!" manasi äiti.

Samaan aikaan Japanissa:
"Herra keisari, Herra keisari! Nyt ne saatanan suomalaismongolialaiset ovat ryöstäneet Kirokiromäkärälä- kyrpärän(kuului v.123 ekr. eläneelle riisisilmäsoturille, joka tappoi suomalaismongolialaisen-klaanin yksin(japanin kallein perintöesine ja vähän niinkuin atlantiksella tuo kypärä antoi kansalle elämän, ilman sitä koko japani kuolee kahdessa päivässä.)). Mitä teemme ? He väittävät, että heillä on aikakone ja, että he lähettävät sen vuosituhansien päähän, ellemme maksa heille 48396527 bratislavan ruplaa!" Keisari joutui shokkiin. Hetken rauhotuttuaan hän sanoi " Meidän valtiomme säästötilillä ei ole niin paljoa" ( Keisari ei tiennyt, että 48396527 bratislavan ruplaa on 3,67 euroa) "Kutsukaa masaesa! Hän tietää viimeisen samurain sijainnin!" Tovin kuluttua mustaviittainen hahmo asteli keisarin eteen. Hän ei sanonut mitään koska oli kuurosokeamykkä 137-vuotias munkki. Hän eli pelkkien vaistojensa ja hajuaistinsa avulla. Joskus Masaesa saattoi lähettää singaaleja oudolla korviariipivällä äänellä paikantaakseen jotain. Masaesa otti taskustaan paperilapun ja kirjoitti siihen jotain.......... Hän nosti lapun ylös keisarille ja siinä luki.... "MITE VITUSA KEHTA HÄIRITÄ MINU LEVITOINTI HETKI!!!!1111 AS.D.AD.AD.ASAASDSADASD.SAD olollololo momomom PRKLl!!" Keisari selitti tilanteen ja siinä samassa oli Masaesa kadonnut kuin vaari japanilaiseen palatsiin.

Jona Karaoke oli tällöin nukkumassa eikä tiennyt mitään tuon hetkisestä japaninkriisistä. yöllä hän heräsi siihen kuin paperi lappu tippui otsalle. Jona luki lapun. Siinä luki:"Koko japani olla sinu harteilasi. ota omistama mieka ja tule Järvenpää shelille. tapataan sielä." Jona ei edes epäroinyt lähtöään, koko elämänsä ajan hän oli odottanut jotainn mikä mullistaisi hänen maailmansa. Ehkä tämä oli se! Jona oli Järvenpään shellillä myöhään yöllä. Yhtäkkiä tummavarjo kaappasi Jonan ja peitti hänen suunsa. Jonan eteen tuli taas paperi lappu, jossa selitettiin että oli Masaesa kuurosokeamykkä 137-vuotias munkki ja että hän eli pelkkien vaistojensa ja hajuaistinsa avulla ja että joskus Masaesa saattoi lähettää singaaleja oudolla korviariipivällä äänellä paikantaakseen jotain. Ja sit myös se juttu siit vitun Japaninkriisistä ja plaaplaaplaa. Jonal ei oo muuta vaihtoehtoo kuin plaaplaaplaa ja vittu plaa, Jona on luvattu lapsi, jonka isä oli viimeinen ihminen, joka kantoi samuraiverta plaa! sit viel et nyt suunnistettiin kohti Ahvenanmaata. Munkki kietoi Jonan viittansa alle ja siinä samassa oltiinki Turun satamassa. "Miten sä ton teit?" kysyi Jona, muuta tajusikin, että eihän tolta voinu vastausta saada. Masaesa osoitti sormellaan polkkuvenettä ja sillä siunaamalla sadasosalla sujahti povarista lappu, jossa luki "Polje!"

Siinähän sitä poljettii ja poljettii Masaesa takapenkillä läpi merenkurkun ja luontoäidin piiskatessa vesipiiskalla turpaan minkä ehti rupesi Jona miettimään, että miksi munkki ei lennättänyt Jonaa ja munkkia samalla tavalla kuin Turkuunki. Vittuuntuneena hän jatkoi kuitenkin polkemista tietäessään, ettei tuolta tummanmumisevalta CP-vammaselta voinu mitään kysyä. Perille päästessään Jona tunti olonsa 300 kiloiseksi mörssäriksi joka oli justiins tullut 20 minuuttia kestäviltä orgioilta, mutta ei vaikeudet vielä olleet takana, ne olivat vasta edessä. Yhtäkkiä Masaesa räväytti salamannopeasti skeletonsormensa pystyyn ja osoitti jotain..

Jona kuuli pientä shamaanirummun takomista ja saattoi tunnistaa rytmistä Vamos a la playan virkeän soinnun. Masaesa nosti lapun missä luki "Somalaismongoolit. Aikakone. Kirokiromäkärälä- kypärä. Nasty shit my nigga." Jona ymmärsi yskän ja lähti seuraamaan Masaesaa, joka oli jo ehtinyt 10 metriä pidemmälle. He pääsivät äänen luokse ja Masaesa ojensi taas lapun Jonalle. "Voi vitun kuittisankari" sanoi Jona hiljaa itsekseen, mutta luki lapun. Lapussa luki: " Mene tuone. Kypärä heitety aikakone. Sinä mennä aikakone peräsä. Sinä tietä kylä miten päästä pois. Seurata sydän. Sinä luvatu lapsi. Minä jäädä tänne koska olen paprilappujakirjottava kuurosokeamykkä 137-vuotias munkki. Elän pelkkien vaistojen ja hajuaistin avulla. Joskus lähetän singaaleja oudolla korviariipivällä äänellä paikantaakseni jotain." Jona oli nyrpiintynyt, mutta yhtäkkiä hänelle alkoi tulla flashbäkkejä. Hän muisti, kuinka hänen Isänsä oli käyttänyt häntä seks... Ei nyt pätkii. Hän muisti kuinka hänen isänsä oli opettanut hänelle Samurain aatetapoja ja taistelu liikkeitä, kun hän oli pieni, Hän muisti miten Isä hakkasi häntä kivellä päähän jos hän ei totellut. Yhtäkkiä Jona sai voimia jostain. Hän hyppäsi pusikosta ilmaan ja huusi " Karaoke voimaa!". ja sen jälkeen sitten lahtasi joka vitun mongolisuopin kuolleeeksi ja potkaisi viimeisestä uhristaan vauhtia ja syöksyi takaperikolmoissivuttaiskierteellä suoraan aikakoneeseen, joka sijaitsi leirin keskellä. Jona heräsi puusta, pää alaspäin roikkuen ja huutaen äitiään. "Äiti ei ole kuulemassa. Japani on minun käsissäni." ajatteli Jona. Hän lähti kävelemään ja katselemaan ympäristöä ja nähdessään miehen viereisen puun alla mietiskelemässä Jona kysyi mieheltä " Oletteko nähneet sellaiseta vitn isoa ja rumaa kyrpärää missään?" Mies vastasi " Sellainen tippui tuon saman puun alle minne sinäkin tipuit juuri eilen. Voin antaa sen sinulle.Minä olen Nooa. Mikä on sinun nimesi?" Jona siihen " Olen Jona. Hauska tutustua! Veisitkö nyt vittu sentään minut kyrpärän luokse."

Samaan aikaan Ahvenanmaalla oli syttynyt metsäpalo ja tuhannet palomiehet juoksentelivat siellä ympäriinsä. Yksi palomiehistä, joka oli aina ollut yli muiden, kerrasaan täydellin palomies, entinen Vaaralan VPK:n jäsen Heikki Heinonen tallusteli leirin lähettyvillä suihkiessaan letkulla ympäriinsä. Yhtäkkiä hän näki kuolleet mongolialaiset jotka näyttivät tällä hetkellä pekonikäärityiltä ihmispaistoksilta. Heikki pelästyi niin perkeleesti ja heitti letkunsa ilmaan ja lähti juoksemaan kohti muita palomiehiä. Letku lensi suoraan aika koneeseen ja alkoi tussuttaa sinne vettä tuhannen täysiä. Ai ai Heikki! Näin ei saisi reagoida tilanteessa H7809(vitunvaarallinenhätätila)

Jona oli saanut Japanilaisten Kirokiromäkärälä- kyrpärän takaisin ja oli jo yö. Hän mietti miten hän pääsisi takaisin. Pääsä pyörivät vain paperilla lukeneet sanat "Sinä tietä kylä miten päästä pois. Seurata sydän." Jona istahti nurmikolle miettimään ja huomasi, että nurmikko oli läpeensä märkä. Hän katsoi puun päälle johon hänkin oli eilen rojahtanut ja huomasi, että vesi valui suoraan sieltä. "Aikaportti on vieläkin auki!" Innostui Jona. Hän rupesi fiksuna poikana miettimään, että pitäisköhän Nooalle ilmottaa veden tulemisesta ja niin hän tekikin. Hän herätti Nooan kertoi tilanteesta. Nooa siihen " Perkele! Jumala sano et se tulee vast huomenna! Vittu hyvä ku ilmotit!" Nooa hyppäsi ylös ja lähti juoksemaan jonnekki. Jotain se huuteli eläimistä emmä tiiä. jona muisti, että nyt oli kiire, ettei aikaportti ehtisi sulkeutua. Hän juoksi puun alle ja muisti leirin tapahtumat. Hän koitti uudestaan samaa ja huusi " Karaoke voimaa!" Ja lähti polskimaan vastavirtaan niin maanvitusti kyrpärä kädessään kuin normaali samuraisyntyperäinen pelle voi!

Jona heräsi Ahvenanmaan mongolialais leiriltä ja Masaesa olikin jo vastassa paperilappunen luisevissa käsissään aivan normaalisti "Anna kyrpärä minun mentävä nopeasti". Masaesa nappasi kypärän ja oli silmäräpäyksessä hävinnyt. Hän jätti jälkeensä vain vanhanmiehen pierun häyhän, josta vielä tänäkin päivänä puhutaan ahvenanmaan knullaminmamma - klubilla. Jona otti ensimmäisen lautan ahvenanmaan satamasta minkä sai ja dokasi koko risteilyn ajan. Keittohan tunnetusti maistuu rankan japanilaissuomalaismongoliseikkailun jälkeen. Myöhään illalla Jona oli menossa pokansa Katan kanssa nus.. nukkumaan. Oli siinä pienimuotoinen lämpö päällä jo kunnes Masaesa ilmestyi sängyn jalkopäähän ja taas se oli jotain vitun lappua ojottamassa. Hän ehti juuri ojentamaan lapun Jonalle kunnes kaatui ja haihtui pölynä ilmaa. Jona ajatteli että olipas taas hieno temppu ja alkoi lukemaan. " minä sinu isasi" tämän jälkeen Jona ryynäsi kuvitellessaan Masaesan survomassa suolatikkuaan äidin ranskankermarööriin, hän jatkoi lapun lukemista ---> " Vitun kierot suomalaismongolit! Japanin kansa kuollut. Kyrpärä väärennös! D:"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.