IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

Jos ongelman ratkaisu aiheuttaa rahallista tappiota jollekin tai siitä ei saa mitään rahaa koska se on esimerkiksi ilmaista tai halpaa (esim aurinko-ja tuulivoima), sitä ei haluta ratkaista tai ottaa laajasti käyttöön.

"Big pharma can't allow cancer or any other disease to be cured because they will lose their business of drugs"


ratkaisu: resurssipohjainen talousjärjestelmä :)

www.zeitgeist.fi

http://www.thevenusproject.com/

Katoin eilen TaoTaoo! :)Sunnuntai 19.09.2010 12:58

Ku sain kaverilta sen dvd:n :) vähä ne on hyviä ^__^

tänneki tiedoks :)Perjantai 17.09.2010 11:03

Et känny on rikki ni ei kukaan ihmettele jos en vastaile :)

En tiiä millon saan uuden, ehkä vasta viikkojen päästä :D


Finntrollin keikalla oltiin! =)Lauantai 11.09.2010 18:29

Vähä oli hyvä! :) niskat jumissa moshauksesta :) en ihan saanu plekua Jeminalle :D

aika jänskä :)Torstai 09.09.2010 12:55

1. Kuvittele itsesi metsässä. Kuvaile metsää.
Semmoinen satumainen keijumetsä, paljon isoja ja vanhoja puita ja auringonvalo pilkistelee puiden välistä luoden mystisen tunnelman! :) Paljon eläimiä ja lintuja laulelee oksilla, siellä täällä vilahtelee myyttinen taruolento esim keiju :)

2. Saavut polulle. Millainen se on? Leveä vai kapea? Kivikkoinen vai tasainen?
Aika kapea ja vähän mystinen :) Tasainen, heiniä ja kasveja pilkottelee reunoilla kun se on salainen polku :)

3. Polku johtaa rakennukselle. Millainen rakennus on kyseessä?
Vanha iso linna, kivinen ja iso puinen portti edessä. Edessä lukee "tervetuloa" ja linna näyttää hyvin hoidetulta vaikka se onkin vanha :)

4. Millainen rakennus on sisältä?
Iso ja avara, paljon jänniä esineitä ja tauluja. Monta huonetta ja salakäytäviä! =) Auringonvalo paistaa isoista ikkunoista :)

5. Rakennuksen sisältä löydät astian. Millaisen?
Rautainen vanha pesuvati, aika yksinkertainen :)

6. Löydät astian sisältä avaimen. Kuvaile avainta. Mitä teet sillä?
Hieno koristeltu kultainen avain. Keskikokoinen. Aukaisen huoneen oven sillä ja tuun puutarhaan! :)


7. Astu ulos rakennuksesta. Saavut veden ääreen. Millainen vesistö on kyseessä? Mitä teet?
rauhallisesti virtaava puro joka johtaa isoon tyyneen järveen jossa on vuoristomaisema takana. Istun ja kattelen tyyntä järveä ja hienoa maisemaa :)


8. Kohtaat matkallasi karhun. Millaisen? Miten toimit? Pelkäätkö?
Hiljainen iso karhu syö marjoja maasta, se ei näytä kiinnittävän paljon huomiota. Vähän meinaa jänskättää mutta meen rauhallisesti poispäin karhusta ja tunnen pikemminkin kunnioitusta kuin pelkoa :)


9. Näet seinän. Millainen se on? Voitko nähdä sen taakse? Mitä sen takana on?
Iso lasiseinä jonka takana on iloitsevaa ja nauravaa porukkaa, kaikki juoksee kukkakedolla ja ui purossa ja leikkii keijujen ynm kanssa :)


"1. Metsä kuvastaa maailmankuvaasi.
2. Polku kertoo, millaiseksi koet elämäsi tällä hetkellä.
3. Rakennus antaa osaviittaa siitä, millaisena näet itsesi ulkoa.
4. Sisustus taas siitä, millainen koet olevasi sisältä.
5. Astia kuvastaa suhdettasi varallisuuteen.
6. Avain symboloi työtä ja suhtautumista työntekoon.
7. Vesi ja käytös sen äärellä kertoo seksuaalisuudesta.
8. Karhu edustaa ongelmia ja tapasi toimia sitä, miten reagoit niihin.
9. Seinä kertoo suhteestasi kuolemaan."


Olin kerran metässä! :) Jave muokkas, uus versio :)

Oli kiva olla synttärisankari :)Sunnuntai 05.09.2010 15:41

Juhlittiin jo perjantaina ni sit kokeilin tehä siankärsämöteetä jos se auttais muiden krapulaan vaikken oikein tienny miten sitä pitäis tehä :) mut hyvin se onnistu! :) siitä tuli jopa teen näköistä ku se oli vihreetä ja se tuoksu jolleki :) mut ei se näköjään niiden pahaan oloon auttanu :D

Sit pelasin Red dead redemptionia mikä on hyvä peli! :) Ku kaveri toi pleikkarin mukana ni sain vähä kokeilla :) siinä on kiva vaan seikkailla ja tehä kepposia ku tönäsee jonku maahan ni lähtee juokseen :D Oli kiva ratsastaa hepalla ja söpöjä hauvoja vaeltelee kaduilla :) Sit menin lehmäaitaukseen ni joku lehmä vaan hyökkäs mun kimppuun :D voisinki taas mennä pelaan! :)

Huomenna alkaa koulu :)Keskiviikko 01.09.2010 20:15

kivvaa :) Ja kiva ku tulee syksy ja talvi! :) on pimeetä ja mystistä ja kiva pitää pipoja ja hanskoja! :) ja eri värejä luonnossa ^^ ja näkyy tähtitaivas :) ja on raikas ilma =)

Jyväskylästä :)

Mietteitä omistamisesta :)Keskiviikko 25.08.2010 15:31

Määrittelemme monia asioita sanan "minun" mukaan: esineellä, esim. autolla ei ole arvoa emmekä välitä mitä sille tapahtuu jos se vain on, mutta heti jos omistamme sen eli se on minun, välitämme siitä. Sama koskee ihmisiä; jos kadulla tulee ihminen vastaan, harvoin hänestä sen enempää välitämme, mutta jos saisimme kuulla sen ihmisen olevan vaikka veljemme, kiinnostuksemme heräisi ja haluaisimme tutustua siihen ihmiseen, olisihan se "minun" veljeni.

Tuo asia on kyllä itsestäänselvää, mutta asioiden määritteleminen omistamisen ja minuuden mukaan tuo ongelmia ja ahdistusta. Seurustelusuhteessa tämä tulee hyvin esille: emme ole mustasukkaisia siitä, jos kaverimme flirttailee jollekin, mutta jos "oma" seurustelukumppani tekee niin, saatamme tuntea mustasukkaisuutta.

Jos alamme miettimään, mitä omistaminen oikeastaan on, tulen ainakin itse siihen päätökseen, että sitä ei oikeasti ole olemassa. Kuvittelemme, että pöydällä oleva kirja on minun, mutta se on vain mielessämme. Jos toinen ihminen tulee huoneeseen ja näkee pöydällä kirjan, ei hän voi sanoa että se on meidän kirjamme jos ei sitä tiedä. Jos myymme kirjan, se ei omasta mielestämme kuulu enään itsellemme. Kirja ei mitenkään konkreettisesti siis ole meidän, se on vain oma illuusiomme. Urheilussakin kannatamme sitä joukkuetta, joka kuuluu minun maahani tai minun kaupunkiini ynm. Jos muuttaisimme toiseen kaupunkiin, saattaisimme siirtyä kannattamaan toista joukkuetta.

Annamme siis harhan määritellä suuren osan elämästämme ja sen, miten suhtaudumme asioihin. Jos omistamisen tunnetta ei olisi, tuntisimme kaikki ihmiset, luonnon, esineet ynm yhtä arvokkaiksi riippumatta siitä, koemmeko sen kuuluvan jollakin tasolle itsellemme. Hassuinta minusta on se, että joku voisi omistaa luontoa sen takia kun paperissa lukee niin :o

Bella-hauvalla on tänään synttärit <3Maanantai 23.08.2010 14:36

Se täyttää vuoden! :) <3<3<3 PUSUJA sen nassuun! :) Aamu alkaa aina aamupusuilla ku Bella pääsee huoneeseen <3 ja sit se tulee tassutteleen päälle :D <3 tänään pitää leikkiä sen kanssa koko ajan ku se on kerta synttärisankari ^___^ <3

Bella <3<3<3<3<33

Suosittelen kirjaa:Torstai 12.08.2010 23:10

Brian Greene: Kosmoksen rakenne :) Selkeetajuisesti selitetään "arkisen maailman alla olevat oudot ja hätkähdyttävät todellisuuden kerrokset, jotka moderni fysiikka on paljastanut". Suosittelen! =)

esimerkkejä kirjasta:

"Ja suurten ylimääräisten avaruudellisten ulottuvuuksien luoma tila kenties johtaa vielä hämmästyttävämpään asiaan: toisiin lähellä oleviin maailmoihin, siis ei sellaisiin jotka ovat lähellä tavallisessa avaruudessa vaan lähellä ylimääräisissä ulottuvuuksissa, ja joista olemme toistaiseksi olleet täysin tietämättömiä."

"ylimääräisten ulottuvuuksien keksiminen osoittaisi, että koko ihmiskunnan kokemusmaailma on ollut täysin tietämätön maailmankaikkeuden perustavasta ja olennaisesta piirteestä. Se olisi vaikuttava todiste sille, että jopa aikaisemmin hleposti ihmisen aistein havaittavina pitämämme kosmoksen piirteet eivät välttämättä ole sitä"

eli aikas jänskää! :)