IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

Outoa toimintaa >:oSunnuntai 30.01.2011 11:04

YouTube on poistanu Zeitgeist Moving Forwardin sen hausta ja sehä poisti sen siitä Top-listaltaki, ihme sensuroimista >:o Neljässä päivässä ton oli kattonu jo miljoona tyyppiä! :) No, tässä suora linkki niille jotka haluu sen kattoo :))en tienny aikasemmin et tosta cc-kohdasta saa valita haluamansa tekstit :D

Paha sai palkkansa :DLauantai 29.01.2011 21:07

olin viiltämässä avocadon siementä ku halusin näyttää Jeminalle ku se viiltokohta muuttuu punaiseks niiku ois oikee haava, mut viilsinki vahingossa omaan sormeen x) no se viiltokohta ainaki muuttu punaseks :DD
"Youtube has deleted ZMF from their TOP lists. Amazing. It was #3 yest and the views have increased" - Peter Joseph

--> ööh.. -__-' oonki miettiny et YouTube varmaan ite säätää noita top listoja ku on tuntunu oudolta et joku ihan tyhmä video ois saanu sata miljardia katsojaa x)

kaikki on kivaa! :)Sunnuntai 23.01.2011 16:25

Oispa joka päivä silleen et ku herää ni ekana ois aikidoharjoitukset! :) No onneks on joka päivä illemmalla ne paitsi lauantaisin, ja voi sitä harjoittaa vaikkei tekis niitä liikkeitä :) Ykseys <3

Vähäkö oon tänä vuonna innoissani joka asiasta! :) Esim oon aina ollu kiinnostunu muinaisista sivilisaatioista ja pienenä yritin lukee niistä kirjoja mut se jäi aina kesken ni nyt yhtenä päivänä luin kuus tuntia putkeen kirjaa Muinaiset valtakunnat! :) Nyt sit tiiän mitä oli sumerilaiset, seemiläiset, babylonialaiste, egyptiläiset ynm!! :) Vähäkö siinä oli siisti juttu: joku oli pienenä lukenu Troijan tarinaa ja se alko uskoon että se ei ollu vaan tarukaupunki ja se omisti elämänsä sen ehtimiseen ni sit se löysiki sen!! :) TOSI siistiä!! :) Mitäs tarukaupunkia mä lähtisin ettiin!? 8D oon aina halunnu olla arkeologi! :) lainasin arkeologi kirjan kirjastosta :D

Ja tosi kivaa tehä sitä kandijuttua, oon aina halunnu olla myös tutkija ja nyt pääsen harjoitteleen sitä! :) Pienenä "tutkittiin" siskon kanssa paranormaaleja ilmiöitä ja meillä oli omat x-arkistot x) vähäkö alan tekeen omiaki tutkimuksia! :) Oon varma ja moni muuki ettei vielä tiedetä maailmasta läheskään kaikkea :)

Melkein kaikissa asioissa on nyt flow-fiilis ollu päällä, ku tekee sydämestään jotaki asiaa ni sit onnistuu siinä ja kehittyy :) Tuntuu että kaikki ois mahdollista ja että oisin poistanu omat rajoitukset mitä oon luonu itelleni mielessäni, tosi vapaa olo :)The Spirit of Aikido <3

Melko seikkailu!Sunnuntai 16.01.2011 13:46

Tuliki Zeitgeist-dokkarin kattominen vähä kalliimmaks mitä piti :D Menin Orivedeltä Tampereelle kattomaan uuden Zeitgeist dokkarin, se oli HYVÄ!! :) sit en tietenkään hoksannu että illalla ei mee enää junia tai busseja takas Orivedelle, kyselin joiltaki z-tyypeiltä tietääkö ne oisko ketään menossa siihen suuntaan mut ei tienny..no aattelin et eipä siinä mitään isä tulee sit hakemaan.

Mut sit meniki kaikki vähä pieleen :D Isän autossa oli akku tyhjä ja siinä oli muitaki ongelmia et se ei lähteny käyntiin. Jyväskylään ei myös menny junia eikä busseja..Oottelin sit rautatieasemalla muutaman tunnin et millos se lähtis käyntiin. Juttelin joidenki uskovaisten kanssa omasta maailmankatsomuksesta ku ne tuli jakaan lappuja ja yhen humalaisen kanssa rahataloudesta, yhteiskunnasta ja tieteistä, oli kiva jutella :) Linkola oli tuonu sille joskus kalaa ynm :D

Isän auto ei lähteny millään käyntiin, ulkona oli melkein -30 astetta pakkasta eikä ystävät saanu niiden tuttuja kiinni jotka asu tampereella et ne ois kysyny voinko mennä sinne. Itellä ei ollu kännyssä enää tuttujen numeroita jotka asu Tampereella ku känny oli menny aikaisemmin rikki. Rautatieasema meni yheltä kiinni ja taksi ois maksanu 70e, sunnuntaiaamuna seuraavat junat Jyvikseen tai Orivedelle lähti vasta yheksän maissa (jos ois vaikka viideltä lähteny oisin voinu vaikka jossain baarissa oottaa).

Sit onneks ystävä oli kattonu sieltä hostelleja, aika lähellä oli yks jossa yhteishuone makso 27.5e ni tallustelin sitten sinne :D aika kallis kyl opiskelijalle mut pakko oli mennä :) Mut oli kyl vähä kiva seikkailu! Oli kiva ku kaikki meniki yhtäkkiä "pieleen" ni piti keksiä jotaki muuta ja ku jutteli tyypeille siellä :) sain kokemusta jos lähen joskus seikkailuun ympäri suomen tai maailman! >8)
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2009/11/999088/laaketeollisuus-houkuttelee-tutkijoita-tautitehtailuun

hmm voiko tässä enää linkittää mitään tänne :o no ton otsikko on "Lääketeollisuus houkuttelee tutkijoita tautitehtailuun"

Minä nauran auringolle :)Perjantai 26.11.2010 23:10

Minä nauran auringolle.

Sekin nauraa.

On tyhmää nauraa auringolle.

Isä ja äiti ja eno ja täti

eivät koskaan naura sille.

Sillä he ovat isoja ihmisiä.

Ja isot ihmiset ovat viisaita,.

Ja viisaat eivät näe mitään.

Viisaat eivät ymmärrä mitään.

Viisaat eivät yhtään tunne aurinkoa.

Mutta minä olen tyhmä

ja nauran auringolle.

Minä melkein luulen, aurinko,

että sinäkin olet tyhmä.Me nauramme viisaita, aurinko.

(Uuno Kailas)


Seikkailu tuottaa tulosta! :)Perjantai 19.11.2010 17:54

Päätin aamulla et jokainen päivä on seikkailu ja lähdin reippain mielin kouluun ja mietin et mitähä jänskää tänään tapahtuu! :) sit oli tosi kivaa koko ajan ja yritin olla siinä hetkessä myös mieleltäni enkä koko ajan miettis tulevaa tai muita juttuja ^^ yritin esim keskittyä kuuntelemaan ja muutenki aistimaan ympäristöä ja keskittyä hengitykseen ja jos tuli jotaki "turhia" ajatuksia ni annoin niiden vaan mennä läpi enkä kiinnittyny niihin :)

sitten ku tulin koulusta ni päätin mennä kaupassa käymään ku en aatellu et ois kiire päästä äkkiä kotiin :) Meinasin mennä Cittariin ku käyn yleensä siellä (siellä on eläinkauppa samassa ja SÖPÖJÄ pupuja) mut sit tuliki mieleen et voisin vähä seikkailla ja poiketa kaavoista ja käydäki Prismassa! :) Siellä varmaan vois jotaki jänskää tapahtua, ja sit tapahtuki! :)

Ollaan Jeminan kanssa viikko odotettu et saatais pleikkariin värit, tarvitaan siihen yks johto jonka yks tyyppi pisti maanantai-iltana postiin eikä sitä ollu vielä tullu ni aateltiin et posti on hukannu sen. Sitten ku olin Prismassa ni Jemina kysy et kattoo onko siellä sitä johtoa (oltais haluttu viikonlopuks se ku sen jälkeen pitää taas alkaa lukeen kokeisiin ynm). Ei ollu,ku sitä ei enää valmisteta eikä myydä ainakaan erikseen :( MUT myyjä sanoki et se voi hakee takahuoneesta sen ja myydä mulle muutamalla eurolla! :) olin et oho, jee! :)

Eli jos en ois seikkaillu ni en ois löytäny sitä johtoo ^^ mutta kun menin kotiin ni postilaatikoon oliki tullu se johto, haha :D eli nyt on kaksinverroin johtoja viikon odottelun jälkeen x)

TOSI kiva aikidoleiri! :)Lauantai 23.10.2010 16:10

Vähä tuolla on siistiä! :) Tosi kivoja tyyppejä ja se opettaja selitti vaikka ku vääntää toisen kädestä ni pitää kuvitella et sen toisen käsi ois oma käsi et tekee sille toiselle niiku tekis itelle eli ei yritä vahingoittaa tai vaikka väkisin vääntää :) Ja sit se selitti ki-energiastaki ^__^ Puoli viideltä taas alkaa! :) jjeeee :) Aikidossa kuluu aika aina _sekunnissa_! ^_^ ja löysin taas siistin lehden, semmone punakeltaoranssi ja melkeen pyöree! :)