IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

Eilen ku venyttelin ja jumppailin ni se hirveen innoissaan koko ajan pyöri siinä ja heilutti häntää mun nassuun ja tunki lelua mun naamaan ja tunki ittensä aina joka väliin, esim ku venyttelin ni sen piti koko ajan tunkee mun ja sen jalan väliin jota kohti olin venyttelemässä, tai ku kokeilin tehä punnerruksia ni tuli vaan sinne alle istuun etten voinu tehä :D <3 ja sit se keksi alkaa "näykkiin" mua korvasta niiku se tekee Bablolle ku se haluu et se leikkis sen kanssa :D sit ku mua alko naurattaan ni se innostu vaan enemmän! <3 pusss!!!! :)

Sit se yritti olla mun valmentajana, ku kokeilin tehä massuliikkeitä ni se tuli mun päälle käveleen, niiku ois yrittäny pistää lisäpainoo x) ja ku venyttelin jalkoja enkä saanu toista ihan maahan asti ni sit se tuli sen jalan päälle makaan ku tein sitä liikettä, niiku ois yrittäny sanoo et kyl se vielä menee maahan asti! :D <3

Ja äsken se tuli istuun mun sylkkyyn silleen semmosti niiku ihmiset istuu ja vaan oli siinä ^^ <3 ja sit ku se nuolee koko ajan nassua ja käsiä ni välillä sille tulee joku jumitus et ku se on vaikka kättä nuolemassa ni sit se vaan pysähtyy ja se kieliki on vielä ulkona ja vaan jumittaa siinä :D <3 ja kohta taas jatkaa x) SÖPÖ Bella!! :) <3

söpööö <3Perjantai 15.04.2011 20:19

vähäkö hassu ja söpö video :D toi jää soimaan päähän :D hehe toi kissa on hassu ku se ei oikein noteeraa ton juttuja x)


Alko tekeen mieli rakentaa maja! :)Tiistai 05.04.2011 20:46

Kattelin ikkunasta puita ja ku siellä paisto aurinko ni alko tekeen mieli rakentaa maja johonki puuhun ja siellä vois lueskella ni ei tarvis sisällä kökkiä! :) Mut mihinkään ei varmaan saa rakentaa :( sit pitäis tehä salainen maja! :)

Vihdoin julkaistiin :)Tiistai 05.04.2011 11:38kotisivu: http://www.ajanhenki.com/

Neljän tunnin aikana tota oli katottu jo 10 000 kertaa :)

Oli kiva z-päivä :)Sunnuntai 13.03.2011 12:32

Sai kokemusta tommosen tapahtuman järjestämisestä vaikken niin paljon kerennykään olla siinä mukana ku on pitäny keksittyä vaan kandiseminaarin tekemiseen. Aluks luultiin ettei sinne tulis ketään mut sitten tuliki joitain tyyppejä :D ei oltu hirveenä mainostettu sitä, mut otettiinki toi lähinnä semmosena harjoituksena ja et näki miten onnistuis järjestää jotain :) Ja hyvin se suju siihenki nähden et Jyväskylän zeitgeist-liikeki on vaan pari kuukautta vanha =)

Lopussa tuli kaks tyyppiä jotka aika aggressiivisesti kävi tota liikettä vastaan ja niiku ei ois ees halunnu kuunnella niitä vastauksia mitä ne kysy :o Se yks oli mun kaveri mut en tienny et se ihan niin negatiivisesti suhtautu tohon, vähä hämmästyin. Mut hyvin Jesse vastaili niihin ja saatiin kokemusta tommoisestakin ettei kaikki välttämättä niin positiivisesti suhtaudu liikkeeseen :)

Nyt on tosi väsy ku en oo paljon nukkunu, no meen tänään Ylivieskaan ja alotan taas huomenna tekeen kandiseminaaria :)

Miten voi olla näin upee video! :oTiistai 08.02.2011 17:19

vähä söpöö!! :)Tiistai 08.02.2011 15:36

Kohdassa 4:05 hauva on delfiinin selässä! :) <3<3 kaks mun lempparieläintä :) <3<3
kummallista :oMaanantai 07.02.2011 21:11

mikshä mulla tänään on käyny 67 vierailijaa vaikka normaalisti ei ees viikossa käy sen verran? onkoha mut linkitetty johonki, pitäiskö vaihtaa nikki :o

Jänskää!! :)Perjantai 04.02.2011 19:47

Vähäkö jos päättää aamulla et tänään on seikkailupäivä ni siitä tuleeki semmonen! :) Ku on koko ajan innoissaan et jee mitähän tänään tapahtuu kaikkee jänskää ni sit kaikki tuntuu jänskältä ^___^

Kävin kirjastossa, teki mieli lainata kaikki kirjat ku kaikki tuntu niin mielenkiintosilta!! :) Joku aika sitten olin sikakiinnostunu arkeologista ja muinaisista kulttuureista, nyt kiinnostaa tähtitiede ja kosmoksen rakenne ni lainasin tähtitieteen perusteet kirjan! :) SIISTIÄ! :) pienenä yritin lukee tähtitiedekirjoja mut en päässy kovin pitkälle mut kiva ku nyt voi lukee mitä haluu! :) Sit lainasin Brian Greenen kosmoksen rakenne mikä on mulla vieläki kesken :D

Lainailin menemään vaikka ja mitä ni tilanne todennäköisesti tulee olemaan niiku ennenki etten saa mitään kirjaa ees puoliks luettua x) mut ei se haittaa, voinha mä jatkaa sit myöhemmin ku taas iskee innostus samasta asiasta! :) p.s tosta tähtitieteestä on hyvä tehdä muistiinpanoja puppy _stars_ vihkoon :D

Siellä kirjastossa oli hassu joku pikkune, se tuijotti mua ja sit ku kuljin sen ohi ni se vaan lähti seuraan mua xD vähäkö alko hymyilyttään :D sit pysähdyin kattoon kirjoja ni seki pysähty ja vaan jatko tuijottamista :D hassu! :)

VÄHÄKÖ oli ekolossa ja sen viereisessä osta ja punnitse kaupassa kivoja luomutuotteita! :) olin ihan innoissani sielläki! :) ostin jugurttiauringonkukansiemeniä (ne ei kyl ollu luomua) ja HUNAJAmanteleita joita oon ehtiny kaikkialta ku ne on niin hyviä!! :) ja suitsukkeet tuoksuu hyvälle! :)

Mulla oli hymy nassussa varmaan koko päivän :) sit ku ajatuksissani kirjotin viestiä ja kuljin kaupan ohi ja sieltä tuli joku tyyppi ja sano sinne et "moikka" ni ajatuksissani reagoin siihen ja sanoin et moikka xD onneks en ääneen sanonu mut huulet liikku moikka-sanan mukaan :D kaikki ihmisetki tuntu tosi kivoilta :)

yyh nyt ku ehtii "galaxy" sanalla kuvia ni tulee melkein kaikki vaan siitä samsung galaxy-kännystä :/

Vähä siisti!! :)Tiistai 01.02.2011 19:38

Toi aikapankki systeemi! :) Siinä vaihdetaan palveluja keskenään, esim joku opetti yrttien tunnistamista ja keräämistä, jonku ponilla sai mennä ratsastaan ja joku anto intialaista päänhierontaa ynm, ja mä puolestani tarjoon jonkun palvelun esim että hoidan jonkun eläintä :)

Ja tossahan ei oo kyse rahasta, vaan jos otan joltaki jonkun palveluksen ni teen vaan sitten jolleki toiselle (tai samalle) puolestani palveluksen!! :) tosi siisti juttu! =) eli ei tarvi maksaa noista rahalla :) sit esim köyhät vanhuksetki saa apua vaikka kaupassa käyntiin :)

Vähä kiva alkaa keksiin kaikkee mitä vois tehä! :) Jotkut esim sanoo et ne voi tulla kahvi-tai elokuvaseuraks (ja joillaki oli eläimiä mukana! <3) Voisin vaikka piirtää joidenki lemmikkejä (kunha saan keskeneräiset tehtyä) tms :)

"Aikapankin tavoitteena on, että sen kautta voi saada apua arjen tarpeisiin omalla asuinalueella. Aikapankissa jaetaan yhteisön taitoja niin, että esimerkiksi ompelusta pitävä henkilö tarjoaa korjausompelua muille jäsenille ja saa itselleen apua esimerkiksi lastenhoidossa tai juhlien järjestämisessä"

Tässä on lisää tietoa, eri paikkakunnilla on aikapankkeja :)

http://stadinaikapankki.wordpress.com/tietoja/

tässä on Suomen aikapankkeja:

http://www.community-exchange.org/exchparams.asp?country=FI

hehe tää kuva sopi tähän :D