IRC-Galleria

Ilta-Inkeri

Ilta-Inkeri

On Verkkoterkkari Tea

Oi, mistä täydellinen iho?Tiistai 29.01.2013 14:34

Useimpien haaveena on täydellinen iho, hyvän värinen, tasainen ja näpytön. Harvoin jos koskaan tätä saavutetaan. Iho on elimistön suurin elin eli se elää muun kehon kanssa, erittää, aistii, kuivuu, rypistyy, kutiaa, punoittaa, sinertää jne. Toisilla on herkempi iho kuin toisilla, toisilla ihon kuntoon vaikuttavat allergiat ja toisilla ei. Näin välttämättä hoitoniksit, jotka kaveri on havainnut hyviksi ei toimikaan itsellä. Tylsää.

Perushoito ihotyypistä riippumatta on kuitenkin samanlainen, puhdistus ja kosteutus. Tähän tarkoitukseen on kehitetty paljon erilaisia tuotteita. Jos suosii apteekkikosmetiikkaa saa niitä hankkiessaan samalla käyttötietoa ja -opastusta juuri itselle sopivista valmisteista. Näppärää eikö?

Muistathan, että iho näyttää hyvälle vain, kun itse voit hyvin. No, joskus on vähän huonompia päiviä, se ei haittaa. Merkityksellistä on kuitenkin se millaiset elintavat sinulla on. Iho vanhenee ennenaikaisesti liiasta auringosta sekä tupakoinnista. Riittävä ja monipuolinen syöminen, liikkuminen sekä nukkuminen ovat hyvinvoinnin perusta, joka näkyy myös ulospäin.

Mikä voisi olla sinun pieni tekosi, jotta ihosi voisi paremmin? Kokeilethan jo tänään :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.