IRC-Galleria

Irishka

Irishka

www.myspace.fi/mustikkasuu

Israel ja LibanonKeskiviikko 19.07.2006 12:09

Israel jatkaa pommitusta niin kauan kunnes Hizbollah luovuttaa israelilaiset panttivankisotilaat ja laskee aseensa. As if that would ever happen.

Ehkäpä israelilaiset väen väkisin haluavat lietsoa väkivallan kierrettä. Todistaa lähimuslimivaltioille, että niille ei sovi ryttyillä. Mutta miksi tappaa siivilejä, lapsia, sitä mä en pysty sulattaa. Aika raakaa.

Ne varmaan yrittää vaikuttaa siviilien mielipiteisiin, heikentää Hizbollahin valtaa ja kannatusta. Pommittivat sillat ja tiet, sulkivat ilma- ja laivayhteydet. Libanon on saarrettu ja maa on julistanut hätätilan. Maan johto arvelee, ettei nälänhätä ole kaukana. Tuhannet joutuivat pakenemaan kodeistaan.

Ehkäpä tämä on se tapa, jolla Israelin armeija yrittää näyttää libanonilaisille, ettei Hizbollah voi niitä nyt auttaa, ja horjuttaa näin uskoa järjestöön. Hizbolollah on kuitenkin muutakin kuin äärimuslimijärjestö, se on monille sama kuin uskonto, elämäntapa, toimeentulo ja sivistys. Järjestö rahoittaa mm. sairaaloiden ja koulujen toimintaa. Se vaikuttaa aika laajalti muslimimaiden elämässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.