IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Still not moving forward.Maanantai 01.07.2013 22:42

Oonpa sitten syrjäytymässä yhteiskunnasta kokonaan pois. Kysymys ei ole laiskuudesta eikä tyhmyydestä- ei, en myöskään ole narkkari tai alkoholisti. Oon vaan sekä kiinnostuksenkohteiden, soveltuvuuden että taitojen puolesta väliinputoaja- mä en sovi mihinkään muottiin eikä mulle ole olemassa sitä sopivaa juttua.

Mä en ole käytännön ihminen. En osaa tehdä käsilläni mitään. Enkä edes halua. Ruoka-aineallergioiden vuoksi esim. kokiksi on turha haaveillakaan. Kärsin niin niska- kuin alaselkäkivuista ja näin ollen kovin fyysinen työ pahentaisi vaan noita kiputiloja. Onpa lätkästy fibromyalgiadiagnoosikin.

En ole asiakaspalveluhenkinen enkä sosiaalinen. Kestohymyily ei ole mun juttu. En todellakaan "tule toimeen kaikkien kanssa".

En ole matemaattinen.

En halua edes "juosta rahan perässä"- pyrkyri-ihmiset ärsyttää. En ole kiinnostunut lukemaan tylsää, puisevaa tekstiä joka tappaa kaiken luovan ajattelun ja vaatii nussimaan pilkkua. Vaikka lukisinkin, listatut pykälät, termit, vuosiluvut, nimet jne. ei todellakaan jää mun mieleen.

Käyn kuntosalilla mutten ole liikunnallisesti lahjakas.

Tykkään sen sijaan pohtia niitä "syntyjä syviä". Kirjoittaa luovia tekstejä. Tarkkailla ihmisiä. Löytää asioille syvempiä merkityksiä. En silti näe itseäni lukemassa filosofiaa yliopistossa- mahdollisuus edes päästä sinne on kohtalaisen pieni ja työllistyminen askarruttaa.

Sen lisäksi, mä haluaisin nimenomaan tuottaa itse jotain luovaa kuin lukea filosofien ajatuksia ja vain "opetella niitä ulkoa". Enkä mä opi jos en voi yhdistää niitä asioita johonkin kokemaani- "hauki on kala"-tyyppinen oppiminen ei ole mua varten.

Tuntuu, että mä haen aina vaan hakuammunta-asenteella eri paikkoihin ilman mitään johdonmukaisuutta tai yhteistä tekijää. Esim. tänä vuonna hakenut niin matkailu- kuin farmanomilinjalle. Hylkyinä takaisin. Tosin, kumpikaan ei alana ole just mun näköinen jotenka on vaan parempi ettei mua ole valittu.

Lukiossa pärjäsin hyvin, samoin peruskoulussa. Ensimmäisestäkin jo niin saatanan kauan aikaa että suunnilleen kaikki unohtunut- englannin kieltä lukuunottamatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.